ΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ

Ο ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ Β΄ ΕΠΣΑ

ORFCIT

 

 

 

Στις επάλξεις για το πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ μπαίνει και επίσημα για την σεζόν 2019-2020 ο νεοφώτιστος στην κατηγορία Ορφέας Αιγάλεω, ο οποίος την Δευτέρα 19 Αυγούστου 2019, ξεκινάει την προετοιμασία του στις 7 το απόγευμα στο γήπεδο ΔΑΚ Αιγάλεω.

Ένας Ορφέας Αιγάλεω, που αναμένεται να εισέλθει με την απαραίτητη δυναμική σε αυτή τη νέα σεζόν, καθώς στον σύλλογο επικρατεί ο ανάλογος ενθουσιασμός και η αισιοδοξία, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις, ειδικά έπειτα από την είσοδο στην ομάδα του νέου Γενικού Αρχηγού, Κυριάκου Τιρτιράκη, είδηση η οποία…αναζωπύρωσε το ενδιαφέρον πολλών και αναμένεται να έχουμε σημαντικές εξελίξεις το επόμενο διάστημα σε όλους τους τομείς του σωματείου.

Οι επαφές και ο σχεδιασμός μεταξύ του Προέδρου, Θανάση Τιτόνη (δεξιά στην κεντρική φώτο), του πολύπειρου τεχνικού, Τέλη Πιστόλη (αριστερά στην κεντρική φώτο) και του νέου Γενικού Αρχηγού, Κυριάκου Τιτόνη, είναι συνεχείς, προκειμένου ο σύλλογος να αρχίσει δυναμικά τη νέα περίοδο.

Μάλιστα, ο Ορφέας Αιγάλεω, θέλοντας και φιλοδοξώντας να γίνει αγωνιστικά ένας νέος «ποδοσφαιρικός πυλώνας» στην πόλη μας, βάζοντας γερές βάσεις και θεμέλια, όπως επίσης και να προσελκύσει ότι καλύτερο… κυκλοφορεί σε νεαρές ηλικίες στην πόλη μας - αλλά και στα όμορα προάστια - πέρα από την έναρξη της προετοιμασίας στις 19 Αυγούστου, έχει προγραμματίσει από την συγκεκριμένη μέρα και για το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας να δοκιμάζει νέους παίκτες, ηλικίας από 17 έως 23 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι, ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές, μπορούν να επικοινωνούν με τον κ. Χρήστο Τιτόνη στο τηλ.: 6908 673475.

Επίσης, να επαναλάβουμε (το έχουμε αναφέρει σε άρθρο μας πριν από 1,5 μήνα), τεχνικός αυτού του νέου ισχυρού ποδοσφαιρικού… οικοδομήματος, που θα «χτιστεί» για τις ανάγκες της Β΄ ΕΠΣΑ, θα είναι ο Τέλης Πιστόλης, ο οποίος θα είναι για 3η σερί σεζόν στον σύλλογο.

Ο Τέλης Πιστόλης, που ήρθε το καλοκαίρι του 2017 στον σύλλογο, πιστώνεται την αγωνιστική βελτίωση του συλλόγου με αποκορύφωμα την άνοδο του Ορφέα από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ πριν από τρεις μήνες.

Ο συμπολίτης μας προπονητής γεννήθηκε στις 2-12-1964 και ξεκίνησε ως ποδοσφαιριστής από τους ερασιτέχνες του Αιγάλεω, ενώ σε ηλικία 18 ετών αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του Σίτι (Α΄, Β΄ και Γ΄ Εθνική). Στο Αιγάλεω αγωνίστηκε επί δέκα χρόνια.

Την επίσης σημαντική και αξιοσημείωτη καριέρα του προπονητή την ξεκίνησε ως βοηθός του Γιώργου Χατζάρα στο Αιγάλεω το 1999. Επίσης έχει εργαστεί με επιτυχία σε Φωστήρα, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Τερψιθέα, Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, Μανδραϊκό, Εθνικό Αστέρα, Δόξα Πειραιά, κτλ.

 

 

 

 

CITYCAROK