ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΕ ΠΟΥΡΙΚΗ, ΦΕΪΖΑΪ

ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑ Ο ΟΡΦΕΑΣ ΑΙΓΑΛΕΩ!

POUFEKO

 

 

 

 

Εστιασμένα και ουσιαστικά συνεχίζει ο Ορφέας Αιγάλεω την μεταγραφική του ενίσχυση ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020, όπου η ομάδα της πόλης μας θα παίξει έπειτα από αρκετά χρόνια στην Β΄ ΕΠΣΑ.

 

Μετά λοιπόν την πρώτη μεταγραφική… βόμβα με την απόκτηση του Γιάννη Ταμπάκη (είχαμε αναφερθεί σε σχετικό άρθρο μας στις 10 Αυγούστου 2019), η ομάδα της πόλης μας προχώρησε σε τρεις (3) νέες προσθήκες, καθώς παίκτες της είναι πλέον οι Γιάννης Πουρίκης, Αλέξανδρος Φεϊζάϊ και Ορέστης Κοπανάς.

 

Οι Πουρίκης και Φείζάϊ αποκτήθηκαν ως δανεικοί από τον ΑΟ ΑΙΓΑΛΕΩ, ενώ ο πορτιέρο Ορέστης Κοπανάς ήρθε από τον Λαρισαϊκό.

 

Ο 19χρονος Γιάννης Πουρίκης (φώτο αριστερά), που αυτή την περίοδο υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία, αγωνίζεται στην αριστερή πτέρυγα, προέρχεται από τις ακαδημίες του ΑΟ Αιγάλεω, ενώ μάλιστα την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2018-2019) πήρε και χρόνο συμμετοχής με το Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, σε μια σεζόν όπου το Σίτι πανηγύρισε την άνοδο από την εθνική κατηγορία στην FOOTBALL LEAGUE.

 

Ο Αλέξανδρος Φεϊζάϊ (μεσαία φώτο), είναι και αυτός 19 ετών, ενώ αγωνίζεται, είτε ως αριστερό μπακ, είτε ως στόπερ. Σε ηλικία 7 ετών ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΑΟ Χαϊδαρίου, όπου έμεινε μέχρι τα 16 του χρόνια. Συνέχισε στην ακαδημία του ΑΟ Αιγάλεω, ενώ κατόπιν προωθήθηκε και στο ανδρικό τμήμα. Τον περασμένο Ιανουάριο δόθηκε ως δανεικός στην Ελλάς Ποντίων, όπου πήρε χρόνο συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά σε μια καλή – αγωνιστικά – σεζόν για την ομάδα των Ποντίων. Πριν λίγο χρονικό διάστημα επέστρεψε στον ΑΟ Αιγάλεω, όπου σύμφωνα με τον προγραμματισμό δόθηκε εκ νέου δανεικός, αυτή την φορά στον Ορφέα Αιγάλεω, όπου με προπονητή τον πολύπειρο και παλαίμαχο παίκτη του Σίτι, Τέλη Πιστόλη, ο νεαρός υψηλόσωμος παίκτης καλείται να δείξει το ταλέντο του και να πάρει εμπειρίες στην απαιτητική Β΄ κατηγορία της Αθήνας.

 

Τέλος, ο Ορέστης Κοπανάς (δεξιά φώτο), επιστρέφει στα γνώριμα… εδάφη του ΔΑΚ Αιγάλεω, όπου μέχρι μερικές περασμένες σεζόν, έπαιζε για λογαριασμό της ΑΕ Αιγάλεω. Ο 23χρονος τερματοφύλακας τις περιόδους 2015-2016, 2016-2017 αγωνίστηκε με την συμπολίτισσα ΑΕ στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΠΣΑ σε 16 παιχνίδια. Στο ξεκίνημα της σεζόν 2017-2018 πέρασε από Θεμιστοκλή Αιγάλεω, Άμιλλα Περιστερίου, ενώ στο β΄ μισό φόρεσε την φανέλα του Δάσους Χαϊδαρίου σε 8 ματς της Γ΄ ΕΠΣΑ. Με την ίδια ομάδα στην ίδια κατηγορία και στο α΄ μισό της χρονιάς που ολοκληρώθηκε (2018-2019) ο Κοπανάς είχε 6 συμμετοχές, ενώ στο β΄ μισό είχε 8 εμφανίσεις με τον Λαρισαϊκό στην Γ΄ ΕΠΣΑ.



CITYCAROK