ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ

ΓΙΑ ΟΡΦΕΑ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΛΗ

TELTEL

 

 

 

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ορφέα Αιγάλεω αποτελεί εδώ και λίγες ώρες (Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019) ο προπονητής Τέλης Πιστόλης, έπειτα από περίπου 2,5 χρόνια θητείας στο ιστορικό σωματείο της πόλης μας.

Μετά την εκτός έδρας ήττα από τα Ταταύλα για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, ο Πρόεδρος του Ορφέα Αιγάλεω Θανάσης Τιτόνης (φώτο δεξιά) και ο Τέλης Πιστόλης (φώτο αριστερά), συναντήθηκαν και έλυσαν κοινή συναινέσει την έως τώρα καλή συνεργασία τους. Και οι δύο κινήθηκαν στην λογική ότι κάτι έπρεπε να αλλάξει και ως συνήθως σε μία τέτοια κατάσταση συνηθίζεται να αποχωρεί ο προπονητής.

Ο Τέλης Πιστόλης, ένας πολύ έμπειρος άνθρωπος του ποδοσφαίρου, με τεράστιες περγαμηνές για τα δεδομένα του τοπικού αθηναϊκού πρωταθλήματος, όπως επίσης και ένας προσγειωμένος χαρακτήρας, αποχαιρέτησε τον σύλλογο, έχοντας προσφέρει τα μέγιστα στην ομάδα της πόλης μας σε αυτά τα 2,5 χρόνια, με αποκορύφωμα μάλιστα την άνοδο του περασμένου Μαίου από την Γ΄ στην Β΄ ΕΠΣΑ.

Ο Αιγαλιώτης τεχνικός, ήρθε το καλοκαίρι του 2017 στον Ορφέα Αιγάλεω, και σε αυτά τα 2,5 χρόνια κοουτσάρισε την ομάδα σε 55 παιχνίδια πρωταθλήματος, καταγράφοντας 24 νίκες, 10 ισοπαλίες, 21 ήττες. Πιστώνεται σίγουρα την αλλαγή της ποδοσφαιρικής προσωπικότητας της ομάδας, αλλαγή η οποία οδήγησε, όπως γράψαμε παραπάνω, στην άνοδο στην Β΄ ΕΠΣΑ.

Ο συμπολίτης μας προπονητής γεννήθηκε στις 2-12-1964 και ξεκίνησε από τους ερασιτέχνες του Αιγάλεω, ενώ σε ηλικία 18 ετών αγωνίστηκε στην πρώτη ομάδα του Σίτι. Στο Αιγάλεω αγωνίστηκε πλέον των 10 ετών, μετέχοντας σε πρωταθλήματα κατηγοριών από την Α΄ έως την Γ΄ Εθνική με την ένδοξη «κυανόλευκη» φανέλα. Την καριέρα του προπονητή την ξεκίνησε ως βοηθός του Γιώργου Χατζάρα στο Αιγάλεω το 1999. Επίσης έχει εργαστεί με επιτυχία σε Φωστήρα, Αιγάλεω, Χαϊδάρι, Τερψιθέα, Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών, Μανδραϊκό, Εθνικό Αστέρα, Δόξα Πειραιά, κτλ.

Η διοίκηση του Ορφέα Αιγάλεω, που από αύριο ξεκινά τις επαφές για νέο προπονητή, ανακοίνωσε ότι στην προκειμένη χρονική περίοδο, υπηρεσιακός τεχνικός, αναλαμβάνει ο Μάκης Λακέρδας.

 

 

MOUSKX