ΜΙΑ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙΣ… ΑΛΛΕΣ…

 

ARXIKH

 

 

    Στις 29 Μαΐου μέσα στον όμορφο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικό Μολύβι», που βρίσκεται στο Αιγάλεω, παρουσιάσαμε την μουσική μας εκδήλωση με θέμα: «Ένα χαμόγελο Αγάπης σου προσφέρω».
    Η εκδήλωση είχε σκοπό την αφύπνιση της ελπίδας και της αγάπης που κρύβεται μέσα στις καρδιές μας και την προσφορά τους στον συνάνθρωπο.
    Έλαβαν μέρος:
 Η χορωδία ενηλίκων «Μελίρρυτη» με μαέστρο τον καταξιωμένο μουσικό κ. Βασίλη Κιοσόγλου, και 3 παιδικές χορωδίες,
 η παιδική χορωδία του 9ου Δημοτικού Σχολείου Χαϊδαρίου,
 η παιδική χορωδία του Ι. Ναού Αγ. Παρασκευής Δ. Χαϊδαρίου με μαέστρο την κα. Μαρία Κωσταγιαννακοπούλου, και
 η παιδική χορωδία του Ι. Ναού Αγ. Άννης Περιστερίου με μαέστρο την κα. Μαρία Παπαδοπούλου.
    Όλες τις παιδικές χορωδίες διηύθυνε η μαέστρος κα. Μαρία Παπαδοπούλου ενώ στο πιάνο τις συνόδευε η μαέστρος κα. Μαρία Κωσταγιαννακοπούλου.
    Τα τραγούδια που είχαμε την χαρά να ακούσουμε είχαν κοινή θεματολογία και βασικό μήνυμα την αγάπη για τον συνάνθρωπο, την προσφορά και τον εθελοντισμό.
    Γλυκιά νότα, τα μικρά αγγελούδια που είχαμε κοντά μας που με τις όμορφες φωνούλες τους μας ταξίδεψαν μέσα από αγνούς δρόμους, σε ελπιδοφόρους ορίζοντες που τόσο χρειαζόμαστε σ’ αυτούς τους δύσκολους καιρούς που ζούμε όλοι μας σαν πολίτες αλλά και ολόκληρη η Ελλάδα μας!
    Μια συναυλία που διοργανώθηκε με κόπο και… Αγάπη!
    Μια συναυλία που σκοπό είχε να αφυπνίσει στις καρδιές μας την σημασία της συνεργασίας, μέσα από την ενότητα και την συλλογικότητα, τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη απέναντι στον συνάνθρωπό μας.
    Με την ένωση των καρδιών όλων των παρευρισκομένων, παιδιών - γονιών και δασκάλων νιώσαμε ότι όλοι μαζί μπορούμε να ελπίζουμε σε ένα καλύτερο αύριο βαδίζοντας πάνω στο μονοπάτι της προσφοράς!
    Αφήσαμε την ψυχή μας να ταξιδέψει μέσα από τις μελωδίες και είδαμε τα πράγματα με έναν διαφορετικό, πιο ανθρώπινο, πιο αισιόδοξο τρόπο, μέσα από τα μάτια της καρδιάς μας.
    Μία πραγματικά πολύ συγκινητική στιγμή ήταν ένα γλυκό και τρυφερό τραγούδι με τίτλο «ΜΙΚΡΕ ΦΙΛΕ» που γράφτηκε σε στίχους και μουσική, ειδικά για αυτή την εκδήλωση, από τον μαέστρο της χορωδίας ενηλίκων «Μελίρρυτη» κο Βασίλη Κιοσόγλου.
 
«Αλήθεια συγχωρώ;
Μπορώ να συγχωρήσω;

Το μυστικό κρύβεται στην… καρδιά μας!»

    Η όμορφη γιορτή μας «έκλεισε» με το τραγούδι «ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΑΓΑΠΗΣ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΩ…» που τραγουδήθηκε απ’ όλες τις χορωδίες. Κι αυτό το τραγούδι γράφτηκε ειδικά για αυτή την εκδήλωση, σε στίχους της Μαριαγάπης (κας Μαρίας Κωσταγιαννακοπούλου) και με μουσική του κου Βασίλη Κιοσόγλου.
    Ακολούθησε… ένας πλούσιος μπουφές έξω από την αίθουσα. Ένα κέρασμα για όλους… με Αγάπη από τη χορωδία «Μελίρρυτη».
    Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο ΔΗΜΟ ΑΙΓΑΛΕΩ και στον κο. ΜΑΚΗ ΖΑΧΑΡΗ που μας παραχώρησαν αυτόν τον εξαιρετικό χώρο, το «Ελληνικό Μολύβι», για να πραγματοποιήσουμε την όμορφη γιορτή μας!
    Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους τους συντελεστές και εθελοντές της εκδήλωσής μας!
    Θα κλείσω με τα (επίκαιρα όσο ποτέ) λόγια του ρωμαίου αυτοκράτορα Μάρκου Αυρηλίου:

«Μη ξοδεύεις τον χρόνο σου προσπαθώντας να εξηγήσεις σε όλους πώς πρέπει να είναι κάποιος για να θεωρείται σωστός άνθρωπος.
Γίνε εσύ το παράδειγμα !!!»

 

Με αγάπη
ΚΟΣΜΟΠΟΥΛΟΥ ΛΙΝΑ

 

0 2

 

 

0 1