ΣΥΝΕΧΗΣ Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΑΡΩΓΗ ΤΗΣ PIZZA YESS

 

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ!

 

KYAP

 

 

Μπορεί να εδρεύει στην γειτονική μας πόλη το Χαϊδάρι, αλλά η PIZZA YESS, γίνεται όλο και πιο γνωστή στα όμορα Δυτικά Προάστια, και φυσικά στην πόλη μας την Αγία Βαρβάρα. Τα τελευταία 2 χρόνια η PIZZA YESS, έχοντας 13ετή εμπειρία, «εξαπλώθηκε» με την υπηρεσία ντιλίβερι, εκτός από το Χαϊδάρι, σε Αγία Βαρβάρα και Αιγάλεω, όπου απέκτησε… φανατικό γευστικό κοινό!
Πέρα, όμως, από το καθαρά επιχειρηματικό πλαίσιο, η PIZZA YESS, ενισχύει και την στρατηγική της στο τομέα κοινωνικής εταιρικής ευθύνης, θέλοντας να συμβάλλει με διάφορους τρόπους στις πόλεις όπου έχει ενεργή παρουσία.
Πριν από ένα (1) χρόνο περίπου, με γνώμονα αυτό το σκεπτικό και ανταποκρινόμενη ευγενικά σε σχετικό αίτημα, η PIZZA YESS (και ο ιδιοκτήτης της κ. Μπάμπης Κούτρας / κεντρική φώτο), δείχνοντας την «δική της» ευγνωμοσύνη, αλλά και παράλληλα την εταιρική αλληλεγγύη της, προς το κοινό της στην πόλη μας την Αγία Βαρβάρα, αποτέλεσε (και συνεχίζει να αποτελεί) επίσημο υποστηρικτή της μεγάλης και ιστορικής ομάδας της πόλης μας, την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, αποκτώντας τον δικό της διαφημιστικό χώρο στην φυσική έδρα των «κυανόλευκων», τα Ριμινίτικα.
Στο ίδιο πλαίσιο, εδώ και λίγες μέρες, η PIZZA YESS συνεχίζοντας την «επίθεση» αλληλεγγύη της προς το κοινό της Αγίας Βαρβάρας, ανακοινώθηκε ότι είναι πλέον και βασικός υποστηρικτής – χορηγός της ομάδας μπάσκετ Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας, που θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στην ιστορία του, στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ για την σεζόν 2018-2019.


Στην ανακοίνωση του ο Πολυνίκης Αγίας Βαρβάρας αναφέρει: «Η Διοίκηση του Πολυνίκη ευχαριστεί θερμά τον επιχειρηματία κ. Μπάμπη Κούτρα για την υποστήριξη που προσφέρει στην ομάδα μας στην προσπάθεια της να αντιμετωπίσει την πρόκληση της συμμετοχής στην Α΄ ΕΣΚΑ. Ο κ. Κούτρας και η PIZZA YESS θα συνδράμουν τον Πολυνίκη με αθλητικό υλικό ξεκινώντας έτσι μια ακόμη δυνατή συνεργασία για τον σύλλογο. Η PIZZA YESS για περισσότερα από 12 χρόνια προσφέρει στην πελατεία της ποιοτικές και ξεχωριστές γεύσεις τόσο στον χώρο της, Αγωνιστών Στρατοπέδου Χαϊδαρίου 106, Χαϊδάρι, όσο και με delivery στο σπίτι και στον εργασιακό χώρο. Για τους αθλητές και τους φίλους του Πολυνίκη η γευστική απόλαυση των προϊόντων της PIZZA YESS αποκτά ακόμη πιο ευχάριστη γεύση αφού σε κάθε παραγγελία προσφέρεται έκπτωση 10% επί της τελικής τιμής!».

 

 PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ, τηλ.: 210 5812624, FB: YessPizza / ΔΙΑΝΟΜΗ σε ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΧΑΪΔΑΡΙ και ΑΙΓΑΛΕΩ.

 

 

YESSA

 


Η εξαίρετη PIZZA YESS, που κάνει και διανομή στην πόλη μας την Αγία Βαρβάρα, έχει λύσεις για όλα τα γούστα, ακόμη και για όλους όσοι ψάχνουν κάτι διαφορετικό! Μας λύνει τα χέρια, λοιπόν, η αγαπημένη PIZZA YESS! Και επειδή πρέπει να μιλήσουμε περί ποιότητας και αυθεντικότητας, η PIZZA YESS ξεχωρίζει και έχει αποκτήσει μάλιστα και… φανατικό κοινό! Γιατί, που αλλού θα βρεις πίτσα με γύρο (!) – ναι καλά διαβάσατε – σούπερ πίτσα σε φοβερή προσφορά από 4.80 ευρώ, πίτσα με το κομμάτι, κτλ. Και βέβαια, εσείς που αγαπάτε την ποικιλία προϊόντων μπορείτε στον πλούσιο κατάλογο της PIZZA YESS να βρείτε ακόμη 25 είδη πίτσας, ζυμαρικά, σαλάτες, κλαμπ σάντουιτς, πεϊνιρλί, μπέργκερ, αλλά και γλυκά. Εννοείται ότι όλα τα παραπάνω είναι φτιαγμένα με τα καλύτερα και αγνά υλικά, με τις χειροποίητες και αυθεντικές ζύμες της PIZZA YESS και φυσικά με το μεράκι των ανθρώπων, που εδώ και 13 χρόνια έχουν δημιουργήσει έναν… γευστικό μύθο, γύρω από την PIZZA YESS!

 

 PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ, τηλ.: 210 5812624, FB: YessPizza / ΔΙΑΝΟΜΗ σε ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΧΑΪΔΑΡΙ και ΑΙΓΑΛΕΩ.