Ο ΒΑΜΒΑΚΙΔΗΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ

ΤΟΝ ΠΟΛΥΝΙΚΗ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ

VAMVA

 

 

Ένας παίκτης – ορόσημο για την ομάδα μπάσκετ του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΣΚΑ, ο πολύπειρος Τάσος Βαμβακίδης, έπειτα από τρία (3) χρόνια επιτυχημένης συνεργασίας, ανακοίνωσε την απόφαση του να ολοκληρώσει την αγωνιστική διαδρομή του στον σύλλογο της πόλης μας.

Πιο συγκεκριμένα στο μήνυμα του ο Τάσος Βαμβακίδης επεσήμανε: «Μετά από 3 χρόνια παρουσίας στην οικογένεια του ΑΓΣ ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ ήρθε η ώρα να τους αποχαιρετήσω. Ευχαριστώ πάρα πολύ για όλα, όλους τους συμπαίκτες μου για τις στιγμές που περάσαμε μαζί, την διοίκηση της ομάδας και τους προπονητές που συνεργαστήκαμε άψογα αυτά τα χρόνια. Καλή συνέχεια ομαδάρα!!!!!!».

Ο Τάσος Βαμβακίδης, ήταν η πρώτη μεταγραφή του συλλόγου, πριν τρία (3) χρόνια, όταν ο Πολυνίκης είχε ανέβει από την Γ΄ στην Β΄ ΕΣΚΑ. Ο Τάσος Βαμβακίδης που γεννήθηκε το 1984 ξεκίνησε το μπάσκετ από τις ακαδημίες του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, όπου αγωνίστηκε μέχρι το 2006 και μάλιστα πρόλαβε και πανηγύρισε την άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ ΕΣΚΑ. Συνέχισε την καριέρα του για τα επόμενα 5 χρόνια στην Δάφνη Χαϊδαρίου, όπου και εκεί πανηγύρισε άνοδο από την Γ΄ στην Β΄ ΕΣΚΑ. Τα επόμενα πέντε έτη ήταν μέλος του ΝΕΦΟ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, όπου πανηγύρισε δύο (2) ανόδους από την Γ΄ στην Β΄ ΕΣΚΑ και μετέπειτα στην Α΄ ΕΣΚΑ. Μάλιστα στην Α΄ ΕΣΚΑ ήταν στην πρώτη δεκάδα των σκόρερ της κατηγορίας. Τα τελευταία τρία (3) χρόνια ήταν βασικό στέλεχος της ανοδικής πορείας του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας, φτάνοντας μαζί του στην άνοδο και στην καθιέρωση στην Α΄ ΕΣΚΑ.

 

KALONEWW