ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ

Ο ΝΤΙΜΙΤΡΕΣΚΟΥ

ARXDOUMOY

 

 

Ο Γιώργος Ντιμιτρέσκου (δεξιά στην κεντρική φώτο και δίπλα του ο παράγοντας του συλλόγου, Νίκος Ραυτόπουλος) είναι και επίσημα από το απόγευμα της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου 2023, ο νέος προπονητής του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος στον 3ο όμιλο της Γ΄ ΕΠΣΑ για την σεζόν 2022-2023.

Είχε προηγηθεί η αποχώρηση από τον Θεμιστοκλή, του τεχνικού Γιαννούλη Βέρρα την περασμένη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, ο οποίος “μετακόμισε” στην συμπολίτισσα Ιεράπολη, που αγωνίζεται στην Β΄ κατηγορία της Αθήνας και κάνει προσπάθεια για την παραμονή στην κατηγορία.

Οι παράγοντες του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, μην περιμένοντας αυτή την εξέλιξη μεσούσης της περιόδου, αναγκάστηκαν να δράσουν άμεσα και το προηγούμενο τριήμερο, είχαν επαφές με υποψήφιους για την θέση προπονητές, καταλήγοντας τελικά, χθες αργά το βράδυ, στην επιλογή του Γιώργου Ντιμιτρέσκου.

Ο 31χρονος συμπολίτης μας, Γιώργος Ντιμιτρέσκου, ως ποδοσφαιριστής έχει ξεκινήσει από το Αιγάλεω, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ιεράπολη, Ιπποκράτη, Ειδυλλιακό, ΑΟ Μαρμαρίου, Ελλάς Ποντίων, Ορφέα Αιγάλεω, Λύκους Χαϊδαρίου.

Πριν λίγα χρόνια, ξεκίνησε την ενασχόληση του με την προπονητική, όπου άρχισε την διαδρομή του με τμήματα ακαδημιών της Ελλάς Ποντίων, όπου συνεχίζει να βρίσκεται στις υποδομές της εδώ και έξι χρόνια.

Σε επίπεδο ανδρικών ομάδων, ο Γιώργος Ντιμιτρέσκου έχει εργασθεί στην ΑΕ Περάματος, ακολούθως, την περασμένη σεζόν (2021-2022) ήταν βοηθός του Σταύρου Τζαναβάρα στην Ελλάς Ποντίων που κέρδισε το νταμπλ Πειραιά, ενώ πριν λίγο χρονικό διάστημα, από τις αρχές Νοεμβρίου 2022 έως τα τέλη Δεκεμβρίου 2022, διετέλεσε υπηρεσιακός προπονητής στην Ελλάς Ποντίων και το πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Κοσμά.

Σήμερα, αργά το απόγευμα Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου 2023, ο Γιώργος Ντιμιτρέσκου προπόνησε για πρώτη φορά τους παίκτες του Θεμιστοκλή Αιγάλεω στο ΔΑΚ της πόλης, και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023, θα καθίσει για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας για το εκτός έδρας ματς με τον Λαρισαϊκό στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής.

 

 

PASXMESSOK