ΤΡΑΙΝΟ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟΥ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

 

 

Στην πρεμιέρα την προηγούμενη Πέμπτη (6 Οκτωβρίου) ο Θεμιστοκλής έδειξε… τα δόντια του στην εντός έδρας νίκη επί της Νήαρ Ηστ με 72-56, αλλά χθες αργά το βράδυ της Πέμπτης (13 Οκτωβρίου) ο αιγαλιώτικος σύλλογος μπάσκετ, που μετέχει στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΣΚΑ, πέρασε σαν… τραίνο από την έδρα της Παλατιανής, όπου κέρδισε εύκολα την ομώνυμη ομάδα με 45-65. Οι παίκτες του Τάκη Σφυρή κυριολεκτικά από το πρώτο δευτερόλεπτο μπήκαν σαν… μαινόμενοι ταύροι στο παρκέ και χωρίς να αφήσουν κανένα περιθώριο στους γηπεδούχους τελείωσαν το παιχνίδι από το πρώτο δεκάλεπτο όταν το σκορ είχε γίνει 6-22!
Η ομάδα της πόλης μας, που ενισχύθηκε σημαντικά κατά την μεταγραφική περίοδο, έπειτα από τις ουσιαστικές κινήσεις του προέδρου κ. Γιάννη Δαμόπουλου, μπήκε με πολύ φόρα στο πρωτάθλημα και παρά την δυσκολία του ομίλου, σίγουρα θέλει να επαναλάβει την περσινή επιτυχία και να φτάσει τουλάχιστον στα μπαράζ ανόδου. Όσο αφορά τον αγώνα με την Παλατιανή, ο Σφυρής όλη την προηγούμενη εβδομάδα είχε ζητήσει από τους παίκτες του να μην πάρουν αψήφιστα το παιχνίδι, να είναι συγκεντρωμένοι και να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους. Τα λόγια του μάλλον… παραέπιασαν τόπο και τελικά ήρθε αυτή η σούπερ εμφάνιση και η εμφαντική διαφορά των 20 πόντων!
Ακολουθούν δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια, το ματς της 3ης αγωνιστικής στο γειτονικό ντέρμπι με τον Πολυνίκη και η 4η αγωνιστική με τους πάντα υπολογίσιμους Αχαρνής. Μετά από δύο νίκες ο Θεμιστοκλής θέλει σίγουρα να συνεχίσει το σερί του και να ξεκινήσει με μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ το φετινό πρωτάθλημα.
Δεκάλεπτα: 6-22, 26-34, 34-58, 45-65.
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (Σφυρής, Παππάς): Σπυρλιδάκης 4, Ζαφειρόπουλος 20 (2), Γαλάνης, Λαρεντζάκης 3 (1), Ζαλώνης 11, Κόκκαλης 4, Διαμαντής 8 (2), Παπαναγιώτου, Σπανίδης, Σκούταρης 9, Σιφναίος 4, Ντόκας 2.