ΣΟΚ ΣΤΟΝ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗ ΑΙΓΑΛΕΩ!

 

«ΜΑΥΡΑ» ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΓΙΑ ΣΚΟΥΤΑΡΗ!

 

 

 

Η ατυχία χτύπησε σε όλο της το μεγαλείο χθες το βράδυ τόσο την μπασκετική οικογένεια του Θεμιστοκλή, όσο και τον παίκτη της ομάδας Χάρη Σκούταρη (φώτο), που πλέον η σεζόν τελείωσε γι’ αυτόν. Ήταν 37 (!) δευτερόλεπτα πριν από την λήξη της κανονικής διάρκειας του εντός έδρας αγώνα με τον Κτησιφών Παιανίας (για την 12η αγωνιστική του β΄ ομίλου της Β΄ ΕΣΚΑ - η κανονική διάρκεια τελείωσε 57-57 και ο Θεμιστοκλής κέρδισε με 65-60 στην παράταση), όταν σε μία ανύποπτη φάση ο Σκούταρης, που μέχρι εκείνη την στιγμή ήταν και πρώτος σκόρερ της συνάντησης με 17 πόντους, ένιωσε να έχει γίνει ζημιά στο αριστερό του πόδι και έγινε αμέσως αλλαγή. Ο έμπειρος παίκτης, μεταφέρθηκε πρώτα στο ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΤΑΝ για τις αρχικές εξετάσεις και σήμερα νωρίς το πρωί Παρασκευής υπεβλήθη σε νέα μαγνητική, όπου η διάγνωση ήταν ρήξη αχίλλειου τένοντα, έναν από τους πιο σοβαρούς τραυματισμούς, που μπορεί να υποστεί αθλητής του μπάσκετ. Ο Χάρης Σκούταρης, αμέσως μετά την διάγνωση, χειρουργήθηκε σήμερα το μεσημέρι στο ΙΑΤΡΙΚΟ Περιστερίου, ξύπνησε από την νάρκωση πριν από λίγο και ίσως αύριο πάρει εξιτήριο για το σπίτι του! «Μαύρα» Χριστούγεννα τόσο για τον παίκτη, όσο και για την ομάδα του Θεμιστοκλή, όπου όλοι είναι συγκλονισμένοι από το ατυχές συμβάν. Ένα ατυχές συμβάν, που θα κρατήσει εκτός αγωνιστικών χώρων τον 36χρονο πολύπειρο παίκτη μέχρι το τέλος της σεζόν, μία σεζόν όπου ο Θεμιστοκλής με την απόκτηση του πέρυσι το καλοκαίρι είχε ισχυροποιηθεί πολύ και μέχρι τώρα ο σύλλογος έκανε εξαιρετική πορεία.
Η μεταγραφή του πανύψηλου παίκτη πέρυσι το καλοκαίρι είχε «σκάσει ως βόμβα» για τα δεδομένα της κατηγορίας, είχε ανεβάσει επίπεδο τον Θεμιστοκλή, αλλά να, που σε μία άτυχη στιγμή έγινε η ζημιά… Ο Χάρης Σκούταρης, πριν από τον Θεμιστοκλή, τα τελευταία 4 χρόνια είχε αγωνιστεί σε Απόλλων Αθηνών και Δάφνη Δαφνίου, συλλόγους με τους οποίους είχε πανηγυρίσει 4 διαδοχικές ανόδους, ενώ μεταξύ άλλων έχει περάσει και από Αίολο Ταύρου, Ρέθυμνο (Α2 Εθνική κατηγορία).
Για την ιστορία και καθότι ο αγώνας πέρασε σε δεύτερη μοίρα, ο Θεμιστοκλής κέρδισε στην παράταση τον Κτησιφών Παιανίας με 65-60 (κ.α. 57-57) και έπειτα από 12 αγώνες πλασαρίστηκε στην 4η θέση με 20 βαθμούς έχοντας 8 νίκες, 4 ήττες. Δεκάλεπτα: 17-14, 35-23, 48-41, 57-57 (κ. δ.), 65-60 (α’ παρ.).
ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (Σφυρής, Παππάς): Σπυρλιδάκης 6, Ζαφειρόπουλος 15, Γαλάνης, Κόκκαλης 7, Ζαλώνης 16, Γεωργακίου 2, Σκούταρης 17, Παπαπαναγιώτου, Ντόκας 2.