ΧΕΙΡΟΥΡΓΕΙΟ Ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Νωρίς τελείωσε η φετινή σεζόν για τον άτυχο ποδοσφαιριστή του Θριάμβου Χαϊδαρίου Δημήτρη Παπαναστασίου. Ο 29χρονος επιθετικός, που είχε τραυματιστεί στο τελευταίο λεπτό της συνάντησης με την Αγία Ελεούσα πριν 15 μέρες, χειρουργήθηκε στο χιαστό σήμερα το πρωί Πέμπτης και δυστυχώς για την ομάδα της πόλης μας, ο προπονητής του συλλόγου κ. Χρήστος Κιούρκος απώλεσε ένα σημαντικό όπλο από την φαρέτρα του για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου στο δύσκολο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας.
Ο έμπειρος επιθετικός κατά την φετινή περίοδο με την φανέλα του Θριάμβου είχε σημειώσει 8 γκολ, ενώ το προηγούμενο καλοκαίρι είχε αποκτηθεί από τον ΑΟ Περιστερίου, όπου την σεζόν 2014-15 είχε σημειώσει 17 γκολ.
Επίσης ο Δημήτρης Παπαναστασίου έχει αγωνιστεί ακόμη σε Καλλιθέα, Αιγάλεω, Κερατσίνι, Σαρωνικό, Ολ. Λιοσίων, Ρουφ και Θρασύβουλο.
Το ΔΣ και όλη η ποδοσφαιρική οικογένεια του Θριάμβου Χαϊδαρίου εύχεται στον ποδοσφαιριστή της γρήγορη ανάρρωση και ταχύτατη και δυναμική επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.