Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΡΟΥΝΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Ο Νίκος Παπαρούνης είναι ο νέος προπονητής του Θριάμβου Χαϊδαρίου. Ο Παπαρούνης θα δώσει το παρόν σήμερα Δευτέρα το απόγευμα στο γήπεδο της πόλης μας όπου θα γνωριστεί με τους παίκτες, το υπόλοιπο τεχνικό τιμ της ομάδας και τους διοικούντες. Η θέση του προπονητή στον Θρίαμβο Χαϊδαρίου έμεινε «ορφανή» από το περασμένο Σάββατο το βράδυ, όταν μετά τον νικηφόρο αγώνα μπαράζ με την Διάνα Ηλιούπολης (3-1) και την παραμονή στην Α΄ Αθήνας, ο μέχρι εκείνη τη στιγμή προπονητής της ομάδας Χρήστος Κιούρκος – ήταν για 2,5 χρόνια στον πάγκο του συλλόγου – και ο πρόεδρος του Θριάμβου κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης αποφάσισαν να λύσουν την συνεργασία τους.
Η διοίκηση κινήθηκε γρήγορα και ήρθε σε συμφωνία με τον Νίκο Παπαρούνη, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα είχε αποχωρήσει από τον πάγκο της ΑΕ Περάματος (Α΄ Πειραιά), στην οποία ήταν προπονητής τα τρία τελευταία χρόνια, ενώ πιο πριν ήταν για δύο χρόνια στον πάγκο της Οδηγήτριας.
Ο Νίκος Παπαρούνης στην ποδοσφαιρική του καριέρα υπήρξε τερματοφύλακας, έχοντας ξεκινήσει από τον Παναιτωλικό το 1989, ενώ εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Πανιώνιο, Παναρκαδικό, Πανελευσινιακό, Μαρκό, Ναύπακτο, Καλλιθέα, Αττικό και Άγιο Ιερόθεο.

Την Πέμπτη ο Θρίαμβος δίνει φιλικό αγώνα στο γήπεδο των Οριζομύλων στο Αιγάλεω με την Ελλάς Ποντίων.