ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Έγινε γνωστό και επίσημα το ολοκληρωμένο τεχνικό επιτελείο του Θριάμβου Χαϊδαρίου για το πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ και πιο συγκεκριμένα οι άμεσοι συνεργάτες του προπονητή της ομάδας Νίκου Παπαρούνη. Να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Παπαρούνης (φώτο δεξιά) είχε διαδεχθεί στις 16 Μαϊου τον Χρήστο Κιούρκο στον πάγκο του Θριάμβου. Ο Παπαρούνης είχε αποχωρήσει από τον πάγκο της ΑΕ Περάματος (Α΄ Πειραιά), στην οποία ήταν προπονητής τα τρία τελευταία χρόνια, ενώ πιο πριν ήταν για δύο χρόνια στον πάγκο της Οδηγήτριας. Ο Νίκος Παπαρούνης στην ποδοσφαιρική του καριέρα υπήρξε τερματοφύλακας, έχοντας ξεκινήσει από τον Παναιτωλικό το 1989, ενώ εν συνεχεία αγωνίστηκε σε Πανιώνιο, Παναρκαδικό, Πανελευσινιακό, Μαρκό, Ναύπακτο, Καλλιθέα, Αττικό και Άγιο Ιερόθεο.
Γυμναστής αλλά και άμεσος συνεργάτης του Παπαρούνη στον πάγκο θα είναι ο έμπειρος Νεκτάριος Σοκολάκης (μεσαία φώτο), ο οποίος ανανέωσε την συνεργασία του με τον σύλλογο της πόλης μας. Ο Σοκολάκης, που είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ και κάτοχος διπλώματος UEFA B, έχει εργαστεί ακόμη σε Αία Σαλαμίνας, Παναιγιάλειο, Κερατσίνι και Ατρόμητο Πειραιά.
Νέος μέλος του τιμ αποτελεί ο προπονητής τερματοφυλάκων και παλιός γνώριμος της ομάδας (έχει αγωνιστεί στον Θρίαμβο) Κώστας Αρνόκουρος (φώτο αριστερά) με αξιοπρόσεκτη πορεία στον χώρο του ποδοσφαίρου. Ο Αρνόκουρος ως τερματοφύλακας αγωνίστηκε σε Άμιλλα Περιστερίου, Ήφαιστο, Θεμιστοκλή, ΑΟ Περιστερίου, ΑΕΚ Ν. Λιοσίων, Αίμο Πετρούπολης, Θρίαμβο Χαϊδαρίου, Αττικό, Μανδραϊκό, Λουκίσσια (Εύβοια), Νίκη Δροσιάς και Αγ. Πέτρο Κυνουρίας (Α΄ Αρκαδίας). Ως προπονητής τερματοφυλάκων ή, βοηθός προπονητή έχει εργαστεί σε Γλυκά Νερά, Λουκίσσια, Κορωπί και ΑΟ Περιστερίου.
Επίσης ανανεώθηκε η επιτυχημένη συνεργασία και με τον φυσικοθεραπευτή κ. Μανώλη Παπαμανώλη.


ΣΤΙΣ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ Η ΕΝΑΡΞΗ
Η προετοιμασία της ομάδας ξεκινάει στις 8 Αυγούστου, ενώ την επόμενη ημέρα είναι προγραμματισμένη συνάντηση για εργομετρικά τεστ με τον διακεκριμένο εργοφυσιολόγο, Επίκουρο καθηγητή, κ. Γιώργο Παραδείση, ενώ θα ακολουθήσουν οι σχετικές Ιατρικές – Αιματολογικές εξετάσεις.


ΜΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ
Ο προπονητής Νίκος Παπαρούνης έχει προγραμματίσει τα πρώτα φιλικά της ομάδας (ενδέχεται να γίνει και άλλο ένα), αλλά πάντα υπάρχουν και οι αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Πιο συγκεκριμένα, ενώ στις 24 Αυγούστου ήταν προγραμματισμένο φιλικό παιχνίδι με τον Άγιο Ιερόθεο, τελικά στην θέση του θα γίνει εξίσου δυνατός φιλικός αγώνας με τον Ηλυσιακό. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 13/8 Μοσχάτο εκτός, 24/8 Ηλυσιακός εντός, 27/8 Οδηγήτρια εντός, 3/9 Παπάγου, 7/9 Ήφαιστος, 10/9 Ρουφ.