ΣΤΙΣ ΕΠΑΛΞΕΙΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ Ο ΜΠΑΤΣΑΣ

 

 

 

Προς στιγμή την προηγούμενη εβδομάδα και με δεδομένη την απουσία του τερματοφύλακα και αρχηγού Στέλιου Σκυριώτη λόγω τραυματισμού από τις υποχρεώσεις του Θριάμβου Χαϊδαρίου, πολλοί νόμιζαν ότι η ομάδα της Δυτικής Αθήνας έμεινε μόνο με τον 27χρονο Γιώργο Αργυρόπουλο και τον 15χρονο Αλέξανδρο Ρούμπα. Στην… φαρέτρα, όμως, του προπονητή Νίκου Παπαρούνη, υπάρχει από σήμερα και ο Αλέξανδρος Μπάτσας (φώτο), ο οποίος θα λαμβάνει πλέον κανονικά μέρος στις προπονήσεις και τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του συλλόγου. Ο 22χρονος πορτιέρο, που είχε πάρει μέρος κανονικά στην προετοιμασία, είχε ζητήσει και είχε λάβει ειδική άδεια για τον Σεπτέμβριο, προκειμένου να ανταποκριθεί σε αυξημένες υποχρεώσεις του στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, όπου φοιτά, ενώ παράλληλα ακολουθούσε ειδικό ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, που του είχε δοθεί από τον Παπαρούνη και τον προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας Κώστα Αρνόκουρο. Ο Μπάτσας ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του και μπαίνει πάλι σε φουλ ρυθμό προπονήσεων.
Ο ταλαντούχος πορτιέρο, είχε αποκτηθεί από τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου πέρυσι στην ενδιάμεση μεταγραφική περίοδο του χειμώνα από τον Πανερυθραϊκό, προκειμένου να καλύψει το κενό της αποχώρησης του Παπαδιώτη. Να σημειωθεί ότι πριν τον Πανερυθραϊκό, ο Μπάτσας έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ακάδημο και Νεοπεντελικό. Έτσι πλέον ο Παπαρούνης θα έχει όλους τους τερματοφύλακες της ομάδας στην διάθεση του και συγκεκριμένα τους Αργυρόπουλο, Ρούμπα, Μπάτσα, ενώ αναμένεται και η επιστροφή του Σκυριώτη, ο οποίος σήμερα ή, το αργότερο αύριο, περιμένει την γνωμάτευση του ιατρικού επιτελείου της ομάδας σχετικά με τον τραυματισμό του στην ποδοκνημική στο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής με την Αργυρούπολη, γεγονός που τον έχει αφήσει εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων ήδη 15 μέρες.
Οι παίκτες του Νίκου Παπαρούνη επιστρέφουν σήμερα το απόγευμα Δευτέρας στο γήπεδο, προκειμένου να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το πολύ δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας με τον σκληροτράχηλο Παπάγο, ομάδα η οποία είναι νεοφώτιστη στην κατηγορία και πριν τρεις μέρες (το περασμένο Σάββατο) απέσπασε εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 στην πόλη μας από τον ΑΟΧ για την 5η αγωνιστική.