ΑΝΟΙΞΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ Ο ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

 

ΣΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Ο Δημήτρης Παπαναστασίου (φώτο), ο πολύπειρος και ικανός σέντερ φορ του Θριάμβου Χαϊδαρίου, ο οποίος είχε την ατυχία την περσινή σεζόν να υποστεί ρήξη χιαστού και έμεινε μακριά από τις υποχρεώσεις της ομάδας για μεγάλο διάστημα, επιστρέφοντας μόλις πριν από λίγες αγωνιστικές και πάλι στις επάλξεις, άνοιξε… λογαριασμό κατά την σημερινή σαρωτική εντός έδρας νίκη του Θριάμβου Χαϊδαρίου με 4-0 επί της Αργυρούπολης για την 18η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, όπου η ομάδα της πόλης μας συνέχισε να παραμένει μόνη της στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Τρικαλινός επιθετικός και περσινός πρώτος σκόρερ της ομάδας (8 γκολ) άνοιξε το σκορ στο 12΄ (1-0) πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ την φετινή περίοδο. Ο Δημήτρης Παπαναστασίου, που όπως είπαμε έχει εδώ και λίγες αγωνιστικές που μετέχει κανονικά στις υποχρεώσεις του σωματείου αφήνοντας πίσω τον βαρύ τραυματισμό του, σκόραρε έπειτα από 11 ολόκληρους μήνες και συνολικά 25 αγωνιστικές. Τελευταίο γκολ του δυναμικού επιθετικού, που πλέον αποτελεί ένα ακόμη όπλο στην φαρέτρα του προπονητή του Νίκου Παπαρούνη, ήταν πέρυσι στο μοιραίο εντός έδρας παιχνίδι με την Αγία Ελεούσα την 22η αγωνιστική (28 Φεβρουαρίου 2016 – τελικό σκορ 2-2), ματς στο οποίο ο Παπαναστασίου είχε υποστεί τον βαρύ τραυματισμό του. Πλέον από παιχνίδι σε παιχνίδι ο υψηλόσωμος φορ μπαίνει όλο και πιο δυνατά για να βοηθήσει την ομάδα του στην κατάκτηση του τίτλου.
Όπως είπαμε ο Παπαναστασίου έκανε το 1-0 στο 12΄, ο φορμαρισμένος Αποστολόπουλος πέτυχε το 2-0 στο 27΄ και στο 57΄ ο Κακλαμάνος σημείωσε το 3-0. Το τελικό 4-0 «έγραψε» και πάλι ο Αποστολόπουλος στο 74΄.
Όσο αφορά το παιχνίδι ήταν ένας υγιεινός περίπατος για την ομάδα του Θριάμβου Χαϊδαρίου, που κοιτάει πλέον τους υπόλοιπους 12… τελικούς μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Σκυριώτης, Μπάκας Αλ., Καλιακούδας, Θανόπουλος, Μαούνης, Τσιούλος (85΄ Μακρής), Κακλαμάνος, Μπανιάς, Αποστολόπουλος (80΄ Σκεπετάρης), Ρούπι, Παπαναστασίου (55΄Μπάκας Π.)