ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ Ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΣΤΗΝ ΓΛΥΦΑΔΑ!

 

BAN18

 

 

Σε ένα παιχνίδι υψηλής κρισιμότητας, καθώς η γηπεδούχος Τερψιθέα παλεύει για την σωτηρία της, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου συνέχισε την πορεία πρωταθλητισμού που κάνει στον β΄ γύρο – έστω και αν δεν διεκδικεί την άνοδο – και κέρδισε στο γήπεδο της Γλυφάδας με 2-1 την Τερψιθέα για την 29η και προτελευταία αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ. Σε ένα ματς, που διεξήχθη παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου έφτασε δίκαια στη νίκη, καθώς ήταν καλύτερος σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Στο 30΄ ο Κιάφα από αριστερά «έσπασε» τη μπάλα και ο επερχόμενος Αποστολόπουλος με πλασέ από το ύψος του πέναλτι σημείωσε το 0-1. Στο 75΄ έπειτα από ωραία προσπάθεια των παικτών του Θριάμβου Χαϊδαρίου, ο Μπανιάς (φώτο) έγινε τελικός αποδέκτης της μπάλας και με σουτ σημείωσε το 0-2. Ο Μπανιάς έφτασε τα 9 γκολ και σε μια από τις καλύτερες σεζόν του, είναι αυτή την στιγμή ο 1ος σκόρερ του Θριάμβου Χαϊδαρίου. Στο 92΄ ο Παπαδιώτης απέκρουσε πρόσκαιρα και ο Χαραλάμπους από κοντά μείωσε σε 1-2.
Σε αυτό το ματς ο Χρήστος Τάσσης συμπλήρωσε έναν ολόκληρο γύρο (15 αγωνιστικές) στον πάγκο του Θριάμβου Χαϊδαρίου, όπου η ομάδα της πόλης μας με τον εν λόγω τεχνικό έχει 10 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες, ενώ η εκτός έδρας νίκη επί της Τερψιθέας ήταν η 5η μακριά από το Χαϊδάρι για τον Θρίαμβο και η 4η με επί θητείας Τάσση. Έπειτα από 29 αγωνιστικές ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είναι στην 5η θέση με 51 βαθμούς έχοντας 15 νίκες, 6 ισοπαλίες, 8 ήττες και σύνολο τερμάτων 33-26.
ΤΕΡΨΙΘΕΑ: Εξαρχάκος, Γιαννακόπουλος, Τσιρόπουλος, Δρακούλης, Κατσιαμπάνης, Ζώτος (46΄ Γιοματάρης), Νίκου (70΄ Σκουμπουρδής), Τσακλάνος, Χαραλάμπους, Βάη Μαμαντού, Σταθακόπουλος (80΄ Ντούβλης).
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Παπαδιώτης, Δάρρας, Μπάκας, Αγγέλου, Μαούνης, Μπανιάς, Κακλαμάνος (90΄ Σκεπετάρης), Τσιούλος, Κιάφα (88΄ Καγιανάς), Αποστολόπουλος (90΄ Μπίκος), Μπάρδης (83΄ Τσαγιάννης).

 

katal1

 

 «ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ» μουσικό μεζεδοπωλείο: Στρ. Καραϊσκάκη 26 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5901455