ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΡΙΑΜΒΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΑΣΣΗΣ!

 

THEODTAS

 

 

Είχαμε γράψει την Κυριακή 22 Απριλίου 2018, λίγο μετά την λήξη του εντός έδρας αγώνα Θρίαμβος Χαϊδαρίου – Τράχωνες 1-0 και δύο αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, για την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ της ομάδας της πόλης μας και του προπονητή Χρήστου Τάσση ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2018-2019.
Πριν από λίγη ώρα έγινε γνωστό ότι οι δρόμοι μεταξύ του Θριάμβου Χαϊδαρίου και του εν λόγω προπονητή, χώρισαν, χωρίς να γίνουν επισήμως γνωστοί οι λόγοι, αλλά πολλοί εντοπίζουν αυτή την εξέλιξη σε διαφορά φιλοσοφίας…
Ο Πρόεδρος του Θριάμβου Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης, ο οποίος ήρθε σήμερα το πρωί Παρασκευής 11 Μαίου 2018 στο Χαϊδάρι, από την Σαντορίνη όπου εδρεύουν οι επιχειρήσεις του, στην μόνη επίσημη δήλωση που έκανε σχετικά με το γεγονός ανέφερε τα εξής: «Θα ήθελα εκ μέρους του Θριάμβου Χαϊδαρίου να ευχαριστήσω ειλικρινά τον κ. Χρήστο Τάσση για αυτή την συνεργασία που είχαμε και τις σπουδαίες υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας όλο αυτό το διάστημα. Του εύχομαι κάθε καλό και κάθε επιτυχία στην συνέχεια της πορείας του».
Ο Χρήστος Τάσσης ανέλαβε τον Θρίαμβο Χαϊδαρίου στα τέλη Δεκεμβρίου 2017 αντικαθιστώντας τον Διονύση Κατραμάδο και κοουτσάρισε την ομάδα της πόλης μας για πρώτη φορά στο νικηφόρο εκτός έδρας ματς (0-1) με το Παλαιό Φάληρο για την 15η αγωνιστική (6 Ιανουαρίου 2018). Σε 16 παιχνίδια με τον Χρήστο Τάσση στον πάγκο του ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου είχε συνολικά 11 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες και τερμάτισε στην 5η θέση της βαθμολογίας. Στην κεντρική φώτο, ο Χρήστος Τάσσης (αριστερά) με τον Πρόεδρο του Θριάμβου Χαϊδαρίου κ. Μιχάλη Θεοδοσιάδη.

 

BORDOX

 

 

 BORDO (Patisserie – Boulangerie – Café): Στρ. Καραϊσκάκη 63, 210 5324269 (ωράριο λειτουργίας καταστήματος 08.00 – 23.00, ωράριο ντιλίβερι 08.00 – 20.00).