ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΜΕ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2021-2022

anath

 

 

«…Πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» είναι η γνωστή έκφραση που χρησιμοποιεί ο θυμόσοφος ελληνικός λαός, και κάτι τέτοιο έπραξε η διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας ΑΕ Θύελλας / Αχιλλέα Κορυδαλλού, καθώς, όπως ανακοινώθηκε σήμερα απόγευμα Παρασκευής 26 Μαρτίου 2021, ανανέωσε την συνεργασία της με τον προπονητή κ. Σταμάτη Αναστασιάδη (κεντρική φώτο) ενόψει της νέας – πλέον – αγωνιστικής περιόδου 2020-2021, ξεκινώντας έτσι και επίσημα για τον προγραμματισμό της επόμενης σεζόν στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά.

Αναμενόμενη η κίνηση αυτή της διοίκησης, καθώς ο εν λόγω εξελίξιμος τεχνικός, γνωρίζει καλά το σωματείο, και παράλληλα εδώ και 3,5 σχεδόν χρόνια, έχει να παρουσιάσει ένα αρκετά σπουδαίο και ελπιδοφόρο αγωνιστικό έργο με τον σύλλογο.

Ο 37χρονος Σταμάτης Αναστασιάδης, έχει ξεκινήσει αρχικά την προπονητική του διαδρομή από τις ακαδημίες του Μοσχάτου, το 2014 ανέλαβε την ΑΕ Νεάπολη, ενώ τον Ιούλιο του 2017 πρωτοκάθισε στον πάγκο της ΑΕ Θύελλας / Αχιλλέα Κορυδαλλού, όπου παρέμεινε για δύο σεζόν και αποχώρησε τον Ιούνιο του 2019.

Ακολούθως στα τέλη Αυγούστου συμφώνησε με την Χαραυγή, ομάδα με την οποία συνεργάστηκε έως τα τέλη Οκτωβρίου του 2019.

Επέστρεψε στον πάγκο της ΑΕ Θύελλας / Αχιλλέα Κορυδαλλού στα μέσα Νοεμβρίου του 2019, όπου και από τότε συνεργάζεται με τον σύλλογο της πόλης μας.

Στην ανακοίνωση, που εξέδωσε, ο σύλλογος τονίζονται τα εξής:

«Η αμοιβαία εκτίμηση και η άψογη συνεργασία είναι το Α και το Ω σε μια συμφωνία. Είμαστε στην ευτυχή θέση να ανακοινώσουμε την ανανέωση της συνεργασίας μας με τον προπονητή της ομάδας μας κ. Σταμάτη Αναστασιάδη και για την νέα σεζόν. Μετά από συζητήσεις μέσα σε εξαιρετικό κλίμα πάνω σε όλα τα θέματα της ομάδας με τον κ. Σταμάτη Αναστασιάδη υπήρξε η ολοκλήρωση της ανανέωσης συνεργασίας καθώς υπάρχει άριστη συνεργασία και έχει δημιουργηθεί αξιόλογο έργο στην ομάδα αυτά τα χρόνια. Κόουτς συνεχίζουμε σοβαρά και δυναμικά. Καλή σεζόν με υγεία πάνω από όλα και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

 

 

AGFA