ΤΙΜΗ - ΕΚΠΛΗΞΗ ΣΕ ΛΑΓΑΝΑ

 

 

ΟΙ «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ (30 ΦΩΤΟ)!

 

LAGARXOK

 

 

 

Καλημέρα και Καλή Σαρακοστή! Και πιο Καλή Καθαρά Δευτέρα δεν μπορεί να μην είναι, με την χαμηλή τιμή – έκπληξη της πατροπαράδοτης Λαγάνας, που έχει σήμερα Καθαρά Δευτέρα 2 Μαρτίου 2020, το κορυφαίο ΑΡΤΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ - Catering «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» στην Αγία Βαρβάρα!

Μέσα στο πνεύμα της εποχής οι «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» με την 50ετή και πλέον παράδοση στην πόλη μας, εκπλήσσουν για μία ακόμη φορά ευχάριστα, και σε μια τέτοια μέρα γιορτής για όλα τα σπίτια των κατοίκων της Αγίας Βαρβάρας, διαθέτουν σε τιμή – έκπληξη την λαγάνα!

Γνήσιο τέκνο της πόλης μας της Αγίας Βαρβάρας ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης κ. Γιώργος Κουφόπουλος, θέλει οι συμπολίτες μας και καταναλωτές να απολαμβάνουν τα ποιοτικά προϊόντα του καταστήματος του σε χαμηλή τιμή. Και δει, για ένα πατροπαράδοτο προϊόν όπως η Λαγάνα, που δεν πρέπει να λείπει από κανένα γιορτινό τραπέζι στην πόλη μας!

Μην χάσετε την ευκαιρία να περάσετε από τις «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» για να προμηθευτείτε τις λαγάνες σας στις καλύτερες τιμές της πόλης!

Ο κ. Γιώργος Κουφόπουλος και οι συνεργάτες του, εύχονται σε όλους τους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας, Καλή Σαρακοστή με υγεία και ευτυχία!

Ακολουθεί επιτόπιο φωτογραφικό ρεπορτάζ, από τα ξημερώματα της Δευτέρας 2 Μαρτίου 2020 στο Αρτοζαχαροπλαστείο «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ» στην Αγία Βαρβάρα.

 

 

LIXK

 

 

 

DF1

 

 

DF1A

 

 

 

DF1B

 

 

DF4

 

 

DF5

 

DF6

 

DF7

 

DF8

 

DF9

 

 

LIXK

 

 

DF10

 

 

DF11

 

 

DF12

 

 

DF13

 

 

DF14

 

 

DF15

 

 

DF16

 

 

DF19

 

 

LIXK

 

 

 

DF20

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Μετά από τόσο κόπο, και καθώς ξημέρωνε, το θέλαμε το γλυκό… μπινελίκι μας με τον Κουφόπουλο!

 

 

 

DF21

 

 

DF22

 

 

 

 

DF23

 

 

DF24

 

 

DF25

 

 

DF26

 

 

DF27

 

 

LIXK