ΝΕΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ

 

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ (20 ΕΙΚΟΝΕΣ)!

 

arxopapar

 

 

Το νέο πρακτορείο ΟΠΑΠ της Ελένης Αραβανή, επί της οδού Ελ. Βενιζέλου 25, στην Αγία Βαρβάρα, ήρθε για να γίνει… το νέο αθλητικό «στέκι» της πόλης μας!

Με την σταδιακή άρση των μέτρων, λόγω της πανδημίας, και την έναρξη των εμπορικών δραστηριοτήτων της αγοράς, άνοιξε τις πύλες του, από την Δευτέρα 12 Απριλίου 2021, το νέο πρακτορείο ΟΠΑΠ της Ελένης Αραβανή στην Αγία Βαρβάρα, επί της Ελ. Βενιζέλου 25.

Σε έναν άνετο χώρο με μοναδικό στιλ, αισθητική και άποψη, σύμφωνα με τα σύγχρονα πρότυπα του ΟΠΑΠ, μπορεί κανείς να παίξει το αγαπημένο του παιχνίδι και να μετέχει με ασφάλεια, τηρώντας τους κανόνες, στα νέα αυτά… αθλητικά δεδομένα, συνδυάζοντας διασκέδαση – γιατί αυτό σημαίνουν τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ – και απόλαυση.

Μία και μόνο επίσκεψη φτάνει για να γίνει το πρακτορείο ΟΠΑΠ της οδού Ελ. Βενιζέλου 25, η νέα, καθημερινή σας συνήθεια.

Δεκάδες οθόνες, και μεγάλα video wall, ευγένεια, διακριτικότητα και ειλικρινή εξυπηρέτηση, είναι στη διάθεση σας για να συμμετέχετε σε όλα τα μεγάλα αθλητικά γεγονότα από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, λαμβάνοντας μέρος στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ.

Ένας είναι… ο προορισμός του παιχνιδιού στην Αγία Βαρβάρα και αυτός είναι το πρακτορείο ΟΠΑΠ της Ελένη Αραβανή, επί της Ελ. Βενιζέλου 25.

Ακολουθεί ένα… σπέσιαλ φωτορεπορτάζ από αυτό το νέο κατάστημα της πόλης μας

 

dieythd

 

 

SOT19

 

 

SOT1a

 

SOT2

 

SOT3

 

 

SOT4

 

 

SOT5

 

 

SOTIRN

 

SOT6

 

 

SOT8

 

 

dieythd

 

 

SOT9

 

 

SOT10

 

 

SOT11

 

 

SOT12

 

 

SOT13

 

 

SOTIRN1

 

SOT14

 

 

SOT15

 

 

SOT16

 

 

SOT17

 

 

SOT18

 

 

SOT19

 

 

dieythd