ΛΑΜΠΕΡΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟ «KINESIS PERSONAL»

 

ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)!

 

FIKAST

 

 

Νέες τάσεις, νέες ιδέες, νέοι τρόποι, άλλη ματιά στον τρόπο ζωής! Αυτή τη διαφορετική, αλλά όχι άπιαστη έννοια για την καθημερινότητα μας, πρεσβεύει ο νέος χώρος εκγύμνασης EMS HYPER ACTIVE - KINESIS PERSONAL, που εγκαινιάστηκε πριν λίγες μέρες στην πόλη μας τον Κορυδαλλό και σίγουρα θα αποτελέσει έναν σπουδαίο πόλο έλξης, για όλους εμάς, που θέλουμε εύκολα και απλά, αλλά οργανωμένα και με συνέπεια, να βοηθήσουμε και να τονώσουμε το σώμα μας, κρατώντας το σε φόρμα!
Η Πρωταθλήτρια Ελλάδας στην Κωπηλασία, εκ της πανέμορφης Καστοριάς ορμώμενη, Φιλιώ Θεοδώρου, είναι η ψυχή αυτής της νέας αθλητικής, εν προκειμένω επιχειρηματικής πρότασης, η οποία κατέφθασε στον Κορυδαλλό και αναμένεται να προσελκύσει πολλές και πολλούς!
Εμείς, η μηνιαία εφημερίδα “ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ Η Πόλης μας” βρεθήκαμε στα εγκαίνια, όπως και πάρα πολλοί άλλοι (φίλοι, συγγενείς, αθλήτριες και αθλητές, κάτοικοι και επιχειρηματίες από τα δυτικά και πειραϊκά προάστια) – μεταξύ αυτών και η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Ατρόμητου Περιστερίου με επικεφαλείς την Πρόεδρο κ. Στέλλα Μουζάκη και τον Αντιπρόεδρο κ. Γιώργο Κουφόπουλο – καταγράφοντας φωτογραφικές στιγμές από μια λαμπερή βραδιά!
Ο νέος χώρος εκγύμνασης βρίσκεται επί της οδού Βύρωνος 3, στο κέντρο της πόλης μας, πλησίον της Πλατείας Ελευθερίας (ακριβώς ένα στενό πιο κάτω).
Στο νέο χώρο εκγύμνασης μπορούμε να ακολουθήσουμε τα εξής προγράμματα: EMS hyper active, Γρήγορη και αποτελεσματική θεραπεία κατά της κυτταρίτιδας μέσω της βελτίωσης της λεμφικής κυκλοφορίας, Έντονη μυϊκή γράμμωση, Κάψιμο λίπους, Αύξηση και ανάπλαση μυϊκής μάζας (body-building), Στοχευμένη μυϊκή ενδυνάμωση, Γρήγορη αποκατάσταση από τραυματισμούς, Μυϊκή τόνωση και αποκατάσταση μετά από τον τοκετό, Βελτίωση στάση σώματος και ενδυνάμωση ραχιαίων μυών, Ειδική αποθεραπεία με μυοχαλαρωτικό μικρομασάζ.
Σε αυτή την πρώτη φάση, να επισημάνουμε και λίγα, αλλά μεστά στοιχεία, για την ιδιοκτήτρια και Υπεύθυνη της επιχείρησης κ. Φιλιώ Θεοδώρου, που είναι ένα από τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού αθλητισμού. Σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο τμήμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού. Πρωταθλήτρια Ελλάδος, Βαλκανιονίκης και με συμμετοχές σε Παγκόσμια πρωταθλήματα στο άθλημα της κωπηλασίας, καθώς από τα 12 χρόνια που ήταν αθλήτρια του Ναυτικού Ομίλου Καστοριάς τα 4 χρόνια ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας Κωπηλασίας. Ο πρωταθλητισμός είναι δύσκολος, απαιτεί πρόγραμμα, πειθαρχία και επιμονή, διαμορφώνει τον χαρακτήρα ενός παιδιού βοηθώντας τον σαν ενήλικα να έχει γερές βάσεις στην ζωή του. Έτσι και η ίδια έχοντας αυτές τις βάσεις από μικρή και με τα χρόνια εμπειρίας της ως PERSONAL TRAINER εμπνέει, καθοδηγεί και βοηθάει τις ασκούμενες τις να πετύχουν τον στόχο τους. Άποψή της ότι η γυμναστική είναι τρόπος ζωής που σε βοηθάει να ξεπεράσεις τα άγχη της καθημερινότητας και συγχρόνως να βελτιώνει την ψυχική και σωματική σου υγεία, είναι ο μόνος τρόπος να νιώθεις υγεία και ευεξία αρκεί να γυμνάζεσαι με τις κατάλληλες μεθόδους τεχνικές και τρόπους εκγύμνασης, για αυτό και αφιέρωσε αρκετά χρόνια στο να μάθει και να πιστοποιήσει τις γνώσεις της πάνω σε αυτές τις τεχνικές. Ακολουθεί το πλούσιο φωτορεπορτάζ από τα εγκαίνια!

 

 

HDIAFB

 

 

HK2

 

HK3

 

HK4

 

HK5

 

HK6

 

HK8

 

HK7

 

HK9

 

HK10

 

 

HDIAFB

 

 

HK11

 

HK12

 

HK13

 

HK14

 

HK15

 

HK16

 

HK17

 

HK18

 

HK19

 

HK20

 

 

HDIAFB

 

 

HK21

 

HK22

 

HK23

 

HK24

 

HK25

 

HK26

 

HK27

 

 HK28

 

HK29

 

HK30

 

 

HDIAFB

 

 

HK31

 

HK32

 

HK33

 

HK34

 

HK35

 

HK36

 

HK37

 

HK38

 

HK39

 

HK40

 

 

HDIAFB

 

 

HK41

 

HK42

 

HK43

 

HK44

 

HK45

 

HK46

 

HK47

 

HK48

 

HK49

 

HK50

 

 

HDIAFB

 

 

HK51

 

HK52

 

HK53

 

HK54

 

HK55

 

HK56

 

HK57

 

HK58

 

HK59

 

HK60

 

 

HDIAFB

 

 

HK61

 

HK62

 

HK63

 

HK64

 

HK65

 

HK66

 

HK67

 

HK68

 

HK69

 

HK70

 

HK71

 

 

HDIAFB