ΓΙΑΝΝΗ(Α) ΜΟΥ… ΤΑ ΑΝΘΗ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»!

 

MID13

 

 

Μεγάλη η σημερινή γιορτή του Γιάννη και της Γιάννας για όλη την ελληνική επικράτεια (σπίτι χωρίς Γιάννη… κτλ., κτλ.,…) και φυσικά ο απλότερος, ομορφότερος και καλύτερος τρόπος για να ευχηθούμε είναι ένα λουλούδι, μία ανθοδέσμη, μία σύνθεση.
Και φυσικά το ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ», ακριβώς στο κέντρο του Χαϊδαρίου (επί της Στρ. Καραϊσκάκη) είναι εκεί για να μας δώσει και να μας προτείνει τις καλύτερες λύσεις!
Ξεχωριστός, παραδοσιακός, μοναδικός και αγνός, πάντα παραμένει ο τρόπος να δείξουμε την χαρά μας και τα αισθήματα μας δωρίζοντας λουλούδια και άνθη στους εορτάζοντες (ή, μπορούμε να τους τα στείλουμε κιόλας). Μέρα σαν και αυτή λοιπόν πάντα επιλέγουμε ένα πέρασμα σε ένα από τα καλύτερα ανθοπωλεία των Δυτικών Προαστίων, τις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, όπου έχουν προτάσεις για όλα τα γούστα. Ανθοσυνθέσεις, μπουκέτα, περίφημες δημιουργίες, χρώματα, αρώματα και όλα τα συναφή. Και εννοείται ότι στις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» συνδυάζουμε την κορυφαία άνθη στις πιο οικονομικές τιμές! Επίσης το κατάστημα αναλαμβάνει να παραδώσει τα άνθη σας όπου εσείς θέλετε!

 

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» (ανθοπωλείο): ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ, ΓΑΜΟΣ, ΒΑΠΤΙΣΗ, ΣΤΕΦΑΝΑ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ, ΑΝΘΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ, ΛΑΜΠΑΔΕΣ, SPECIAL EVENTS!

 

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»: Στρ. Καραϊσκάκη 110 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5987839, www.dimiourgiesflowers.gr

 

MID24

 

MID22

 

 

 

MID20

 

MID19

 

MID18

 

MID17

 

MID16

 

MID15

 

MID5

 

 

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» (ανθοπωλείο): ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ, ΓΑΜΟΣ, ΒΑΠΤΙΣΗ, ΣΤΕΦΑΝΑ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ, ΑΝΘΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ, ΛΑΜΠΑΔΕΣ, SPECIAL EVENTS!

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»: Στρ. Καραϊσκάκη 110 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5987839, www.dimiourgiesflowers.gr