Όμορφες “ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ”

 

για τον Σταύρο και την Σταυρούλα…!!!

 

ANARX1

 

 

Μεγάλη η σημερινή εορτή του Εσταυρωμένου - στις αρχές του φθινοπώρου - και μην ξεχάσετε να ευχηθείτε στον Σταύρο και την Σταυρούλα προσφέροντας άνθη – ένα δώρο καρδιάς και εκτίμησης – ή, ότι άλλο επιθυμείτε από τον… λουλουδάτο κόσμο του ανθοπωλείου «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι!
Ξεχωριστός, παραδοσιακός, μοναδικός και αγνός, πάντα παραμένει ο τρόπος να δείξουμε την χαρά μας και τα αισθήματα μας δωρίζοντας λουλούδια και άνθη στους εορτάζοντες (ή, μπορούμε να τους τα στείλουμε κιόλας). Μέρες σαν και αυτές λοιπόν πάντα επιλέγουμε ένα πέρασμα σε ένα από τα καλύτερα ανθοπωλεία των Δυτικών Προαστίων, τις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, όπου για τέτοιες ξεχωριστές στιγμές, έχουν προτάσεις για όλα τα γούστα. Ανθοσυνθέσεις, μπουκέτα, περίφημες δημιουργίες, χρώματα, αρώματα και όλα τα συναφή, μόνο στο ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»! Και εννοείται ότι στις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» συνδυάζουμε την κορυφαία ποιότητα στις πιο οικονομικές τιμές! Επίσης το κατάστημα αναλαμβάνει να παραδώσει τα άνθη σας όπου εσείς θέλετε!

 

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» (ανθοπωλείο): ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ, ΓΑΜΟΣ, ΒΑΠΤΙΣΗ, ΣΤΕΦΑΝΑ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ, ΑΝΘΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ, ΛΑΜΠΑΔΕΣ, SPECIAL EVENTS!

 

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»: Στρ. Καραϊσκάκη 110 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5987839, www.dimiourgiesflowers.gr

 

A3

 

A6

 

 

MID13

 

A12

 

IMDA1

 

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» (ανθοπωλείο): ΣΤΟΛΙΣΜΟΙ, ΓΑΜΟΣ, ΒΑΠΤΙΣΗ, ΣΤΕΦΑΝΑ, ΜΠΟΜΠΟΝΙΕΡΕΣ, ΑΝΘΟΣΥΝΘΕΣΕΙΣ, ΛΑΜΠΑΔΕΣ, SPECIAL EVENTS!

 «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ»: Στρ. Καραϊσκάκη 110 Χαϊδάρι, τηλ. 210 5987839, www.dimiourgiesflowers.gr