ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 

ΣΤΙΣ «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» (25 ΦΩΤΟ)!

 

GDIMAGD

 

Την τιμητική τους έχουν αύριο, Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2019, ο Δημήτρης και η Δήμητρα, καθώς η Ορθόδοξη Εκκλησία μας εορτάζει τον Άγιο Μεγαλομάρτυρα Δημήτριο τον Μυροβλήτη!

Κατά πολλούς είναι η γιορτή, που σηματοδοτεί σιγά – σιγά τον ερχομό του χειμώνα, αλλά και την μεγάλη εορταστική περίοδο!

Βέβαια με ωραίες ηλιόλουστες μέρες, όπως αυτές που έχουμε αυτό το τελευταίο χρονικό διάστημα, ενθυμούμαστε μία κατ’ εξοχήν έκφραση που συνδυάζεται με αυτή την μεγάλη εορτή, «το μικρό καλοκαιράκι του Αγίου Δημητρίου»! / (διότι η γιορτή του Αγίου Δημητρίου από τους πρώτους αιώνες του χριστιανισμού ήταν μια γιορτή ορόσημο για τις γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες. Ειδικά για τους κτηνοτρόφους σήμαινε το τέλος της παραμονής τους στα βουνά και την αρχή της πολυήμερης πορείας τους προς τα χειμαδιά των κάμπων. Στα ορεινά ξαναγύριζαν έξι μήνες μετά, του Αγίου Γεωργίου).

Και επειδή όλοι, λίγο – πολύ, έχουμε έναν Δημήτρη ή, μία Δήμητρα, στην οικογένεια μας ή, στο ευρύτερο συγγενικό ή, φιλικό περιβάλλον, μάλλον το πιο κατάλληλο και όμορφο δώρο, θα ήταν να προσφέρουμε λουλούδια!

Και φυσικά την πιο ενδεδειγμένη λύση αποτελεί το εξαίσιο ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, το οποίο με την εμπειρία ετών, αλλά και την ποιότητα που διαθέτει, μας παρέχει τις καλύτερες… λουλουδάτες λύσεις, στις πιο οικονομικές τιμές της αγοράς!

Ξεχωριστός, παραδοσιακός, μοναδικός και αγνός, πάντα παραμένει ο τρόπος να δείξουμε την χαρά μας και τα αισθήματα μας σε τέτοιες περιστάσεις, δωρίζοντας λουλούδια και άνθη στους εορτάζοντες (ή, μπορούμε να τους τα στείλουμε κιόλας).

Μέρα σαν και αυτή λοιπόν πάντα επιλέγουμε ένα πέρασμα σε ένα από τα καλύτερα ανθοπωλεία των Δυτικών Προαστίων, τις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, όπου έχουν προτάσεις για όλα τα γούστα. Ανθοσυνθέσεις, μπουκέτα, περίφημες δημιουργίες, χρώματα, αρώματα και όλα τα συναφή. Και εννοείται ότι στις «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» συνδυάζουμε την κορυφαία άνθη στις πιο οικονομικές τιμές!

Επίσης το κατάστημα αναλαμβάνει να παραδώσει τα άνθη σας όπου εσείς θέλετε!

Σας παραθέτουμε φωτογραφίες από το Ανθοπωλείο «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΕΣ» στο Χαϊδάρι, όπως είναι κατάλληλα διακοσμημένο, για να σας υποδεχθεί για την εορτή του Αγίου Δημητρίου!

 

DIMNEWMAK

 

LD1

 

 

LD2

 

LD3

 

LD4

 

LD5

 

LD6

 

LD7

 

LD8

 

LD9

 

LD10

 

LD11

 

LD12

 

 

DIMNEWMAK

 

 

LD13

 

 

LD14

 

LD15

 

LD16

 

LD17

 

LD18

 

LD19

 

LD20

 

LD21

 

LD22

 

LD23

 

LD24

 

LD25

 

 

DIMNEWMAK