ΠΕΡΙ ΘΑΛΑΣΣΙΝΩΝ ΚΑΙ SUSHI… ΣΤΟ «ΧΙΩΤΙΚΟ»!

arxxiotyok

 

 

Συναδελφική, γειτονική, επαγγελματική και φιλική, γευστική συνέρευση, είχαμε πριν λίγο χρονικό διάστημα, κατά την περίοδο του εορταστικού Δεκεμβρίου (2021), στο περίφημο ΧΙΩΤΙΚΟ παραδοσιακό καφενείο («ΟΔΟΣ ΧΙΟΥ» για τους άλλους) στο Χαϊδάρι (Στρ. Καραϊσκάκη & Χίου).

Στο κορυφαίο στέκι, των, Σταμάτη και Φώτη Τσική, βρέθηκαν για να απολαύσουν αυθεντικούς μεζέδες, τσιπουράκι και καλή παρέα, οι γνωστοί επιχειρηματίες της πόλης, ιδιοκτήτες των καταστημάτων εστίασης «Ο ΣΠΑΡΟΣ» & «Yokoso Japanese Street Food & Cocktails», Χρήστος Γούσιας, Μενέλαος Γούσιας, Δημήτρης Λούβαρης.

… Μεταξύ Τύρου και Αχλάδου, εν συνοδεία τσίπουρου, προφανώς εκτός από ευχές, αντάλλαξαν και απόψεις, για τον τομέα της εστίασης, δηλαδή γύρω από ψαρομεζέδες… Sushi και όλα τα συναφή θαλασσινά… Εύγε!

 

* Στην κεντρική φώτο, στο αριστερό στιγμιότυπο, ο Δημήτρης Λούβαρης (καθήμενος) με τον Σταμάτη Τσική, ενώ στο δεξιά στιγμιότυπο, από αριστερά, Χρήστος Γούσιας (καθήμενος), Φώτης Τσικής, Σταμάτης Τσικής, Μενέλαος Γούσιας (καθήμενος).

 

 

makxiosdel

 

 

en1

 

 

en2

 

en3

 

en4

 

en5a

 

en5b

 

 

makxiosdel