Με μια μεγάλη γιορτή χαράς και αγάπης και αγάπης, το τριήμερο Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Bazaar του σχολείου, τα Εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου υποδέχονται τα φετινά Χριστούγεννα σκορπώντας ένα ακόμη χαμόγελο χαράς και ελπίδας στους συνανθρώπους μας.

Το Χριστουγεννιάτικο Βazaar, ο σπουδαιότερος ανθρωπιστικός θεσμός του σχολείου εδώ και χρόνια, προσκαλεί και πάλι όλη τη μεγάλη οικογένεια και τους φίλους του σχολείου να υποστηρίξουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια που φέτος έχει ως κύριο στόχο της την ενίσχυση της ΕΛΕΠΑΠ, ενώ παράλληλα δημιουργεί ένα μεγάλο δίκτυο βοήθειας για άτομα και οικογένειες που αντιμετωπίζουν  πρόβλημα επιβίωσης.

Το Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου τα εκπαιδευτήρια Σ. Αυγουλέα-Λιναρδάτου υποδέχονται στο Φιλανθρωπικό Bazaar τους την Demy, την απόφοιτο του σχολείου Δήμητρα Παπαδέα, η οποία έρχεται για ν΄ ανταλλάξει ευχές και να υπογράψει αυτόγραφα και cds  για τους φίλους της.  Λίγες ώρες μετά, οι 48 ώρες, ένα από τα πιο γνωστά και αγαπημένα συγκροτήματα φιλοξενούνται στο σχολείο σ΄ ένα ξεχωριστό live.

Παράλληλα, στην τριήμερη xριστουγεννιάτικη αγορά του σχολείου μπορεί να βρει κανείς σε προσιτές τιμές, δώρα και στολίδια, χειροποίητες δημιουργίες, αλλά και χριστουγεννιάτικα γλυκά, βιβλία, παιχνίδια, αξεσουάρ κ.α.

Ένα πλήθος εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν με πολύ κέφι και μεράκι γι’ αυτό το τριήμερο, υπόσχονται να δώσουν χαρά σε μικρούς και μεγάλους:

Θεατρικές και μουσικές παραστάσεις, αθλητικά τουρνουά, ποδηλατικός γύρος, κυνήγι θησαυρού, πνευματικά και ηλεκτρονικά παιχνίδια, ρομποτική, αγγλόφωνη θεατρική παράσταση κ.α.