AEOMADIKI 

 

«ΒΟΜΒΕΣ» ΜΕ ΣΚΟΣΟΛΕΤΗ ΚΑΙ ΛΙΟΝΤΟ Η ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

 

Ακόμη πιο δυνατή αναμένεται να παρουσιαστεί τη νέα αγωνιστική περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ΄ Αθήνας η ΑΕ Αιγάλεω, η οποία έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει και να κυνηγήσει την άνοδο στην Β΄ Αθήνας. Αυτό φαίνεται και από τις μεταγραφικές κινήσεις που έγιναν, καθώς η ομάδα της πόλης μας προχώρησε σε σημαντικές κινήσεις.
Έπειτα από επαφές που κράτησαν αρκετές μέρες, στον σύλλογο επιστρέφει ο Αντώνης Σκοσολέτης. Ο 26χρονος μέσος το περασμένο καλοκαίρι είχε φύγει για τον Κολωνό και το πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας, όπου στον πρώτο γύρο ήταν βασικό στέλεχος και είχε 15 συμμετοχές, ενώ τον Δεκέμβριο ήρθε στο Αιγάλεω μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Ο Σκοσολέτης γεννήθηκε το 1989 και ξεκίνησε από τον Θεμιστοκλή το 2005, ενώ στην ΑΕ Αιγάλεω πρωτοήρθε το 2012.

 

 

ΣΚΟΣΟΛΕΤΗΣ


Σπουδαίο «μπαμ» για τα δεδομένα της πόλης μας, αλλά και της κατηγορίας είναι και η απόκτηση με μεταγραφή του Σταύρου Λιόντου από τον συντοπίτη Ορφέα Αιγάλεω, μια κίνηση η οποία σίγουρα «τάραξε τα νερά». Ο 19χρονος αμυντικός ήταν από τα βασικά στελέχη του Ορφέα, ειδικά τα τελευταία δύο χρόνια, παίκτης ο οποίος και σταθερός ήταν στην απόδοση του, αλλά και περαιτέρω δυνατότητες έχει. Ο Λιόντος έχει γεννηθεί το 1996, το 2012-2013 είχε 15 συμμετοχές και 2 γκολ με τον Ορφέα, το 2013-2014 είχε 27 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ την περασμένη σεζόν έπαιξε σε 25 παιχνίδια και σημείωσε ένα γκολ.

 

LIODOSS

 

ΛΙΟΝΤΟΣ


Ακόμη η ΑΕ Αιγάλεω απέκτησε τον 26χρονο έμπειρο τερματοφύλακα Αντώνη Μανωλίκα, ο οποίος την περασμένη σεζόν ήταν στον Κολωνό, ενώ πιο πριν έχει περάσει από Βοτανικό και Ήφαιστο Περιστερίου.

 

MANOLIKASS

 

ΜΑΝΩΛΙΚΑΣ


Τελειωμένη θεωρείται και η μεταγραφή του 35χρονου φορ Ηλία Γρατσία από τα Ταταύλα, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Λαύρα Αργυρούπολης και Νίκη Αλίμου.

 

GRATSIASS

 

ΓΡΑΤΣΙΑΣ


Αντίθετα αποχώρησαν ο Πλατανίτης για τον Α.Ο. Αιγάλεω και ο Τσιρδήμος, που βρίσκεται στην Γερμανία για σπουδές.
Από τον περσινό βασικό κορμό συνεχίζουν οι Χολέβας Γ., Νιώρας, Μίχας, Βέρρας, Σκορδίλης, Περδίος, Γεωργίου, Λιβέρης, Κωσταράς, Παπαδόπουλος, Χολέβας Κ., Μίντσεφ, Πιστόλης Ντ. του Τ., Πιστόλης Κώστας του Δ. Πάντως αναμένεται να γίνουν και δύο με τρεις ακόμη προσθήκες.
«Ερχόμαστε με φόρα και δυναμική από την περασμένη σεζόν, όπου νομίζω ότι κάναμε πορεία πρωταθλητισμού και δίκαια καταχωρήθηκαμε στις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Δουλεύουμε στο ίδιο πλάνο και στόχος προφανώς είναι το κάτι παραπάνω», μας δήλωσε ο προπονητής κ. Γιαννούλης Βέρρας.

 

 

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΒΕΡΡΑΣ


 Έχουν προγραμματισθεί φιλικά με Άγιο Δημήτριο (5/9) και Κρόνο Αιγάλεω (9/9).


 Την επόμενη εβδομάδα θα συγκληθεί νέα Γ.Σ. με σκοπό την ανάδειξη διοίκησης.