VERRAS

 

ΝΕΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ Η ΑΕ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

Μεταγραφικό ντεμαράζ για την ΑΕ Αιγάλεω ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ΄ Αθήνας, όπου η ομάδα της πόλης μας συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις κινήσεις της και αναμένεται να παρουσιαστεί ιδιαιτέρως ενισχυμένη, καθώς στόχος είναι η άνοδος στην Β΄ Αθήνας.
Είχαμε γράψει την περασμένη εβδομάδα για την απόκτηση του Αντώνη Σκοσολέτη από τον ΑΟ Αιγάλεω, του Σταύρου Λιόντου από τον Ορφέα και του Αντώνη Μανωλίκα από τον Κολωνό. Από εκεί και έπειτα ολοκληρώθηκαν και τα τυπικά της μεταγραφής του 35χρονου φορ Ηλία Γρατσία από τα Ταταύλα, ενώ ο σύλλογος προχώρησε και σε νέες προσθήκες. Πιο συγκεκριμένα στην ομάδα επέστρεψε ο 22χρονος αμυντικός χαφ Λεωνίδας Παυλίδης, που πέρυσι ήταν στον Κολωνό, ενώ αποκτήθηκε από τον ΑΟ Χαϊδαρίου ο 19χρονος τερματοφύλακας Ορέστης Κοπανάς. Τελευταία και ηχηρή κίνηση της ΑΕ Αιγάλεω ήταν η απόκτηση του συμπολίτη μας ποδοσφαιριστή Χριστόφορου Παπαδόπουλου, ο οποίος είχε μείνει ελεύθερος από τον Κεραυνό Αγίας Βαρβάρας. Ο 21χρονος μέσος έχει αγωνιστεί ακόμη σε Ελλάς Ποντίων, Ιεράπολη και Κρόνο Αιγάλεω.
«Νομίζω ότι κάναμε τις κατάλληλες μεταγραφικές κινήσεις και είμαι σίγουρος ότι θα παρουσιαστούμε πολύ δυνατοί στο πρωτάθλημα της Γ΄ Αθήνας», τόνισε μεταξύ άλλων ο τεχνικός της ΑΕ Αιγάλεω κ. Γιαννούλης Βέρρας.

 

PAPADOPS

 

ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

 

PAVLIDISS

 

ΠΑΥΛΙΔΗΣ

 

KOPANASS

 

ΚΟΠΑΝΑΣ

 

VERRAS

 

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΒΕΡΡΑΣ