«ΒΟΜΒΑ» ΜΕ ΒΑΣΙΛΑΚΟ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 


Μία ακόμη μεταγραφική «βόμβα» στο Αιγάλεω από την διοίκηση του Γιάννη Παλτόγλου λίγη ώρα πριν από τον αγιασμό και την επίσημη πρώτη της ομάδας, που είναι προγραμματισμένη για σήμερα το απόγευμα Τετάρτης 5 Αυγούστου στις 6.30, στο δημοτικό στάδιο «ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΟΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ».
Πιο συγκεκριμένα, το παρόν κανονικά στην πρεμιέρα της ομάδας, θα δώσει και το τελευταίο απόκτημα, ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος έδωσε τα χέρια με τους ιθύνοντες το σωματείο και πλέον θα φοράει την ιστορική φανέλα του Α.Ο. Αιγάλεω.
Πρόκειται για ακόμη μία σημαντική μεταγραφή, καθώς ο 25χρονος παίκτης, διαθέτει μεγάλη εμπειρία από την καριέρα του σε ομάδες που μετείχαν σε εθνικά πρωταθλήματα και σίγουρα η παρουσία του στην ομάδα, αποτελεί ένα παραπάνω «όπλο» στην φαρέτρα του προπονητή Γιώργου Σουρλή.
Ο Παναγιώτης Βασιλάκος, γεννήθηκε το 1990 και αγωνίζεται ως στόπερ και ως αμυντικό χαφ. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αιγάλεω το 2000 και έμεινε μέχρι το 2007. Ακολούθησε η Αγία Ελεούσα, ο Εθνικός Πειραιά στην Β΄ Εθνική, το Χαϊδάρι στην Γ΄ Εθνική, το Κερατσίνι στην Δ΄ Εθνική, η Προοδευτική στην Γ΄ Εθνική, η Τσέχικη Ζενίτ Τσάσλα στην Β΄ Εθνική, ο Ατρόμητος Πειραιά στην Γ΄ Εθνική και τέλος ο Βύζαντας Μεγάρων στην Γ΄ Εθνική.