Ο ΠΑΛΤΟΓΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ

 

Δυνατά, πολύ δυνατά, έχει παίξει στο μεταγραφικό παζάρι το Αιγάλεω και η ομάδα της πόλης μας ενισχύθηκε σημαντικά ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Α΄ Αθήνας, όπου υπάρχει μόνο η άνοδος στην Γ΄ Εθνική ως στόχος. Τίποτα άλλο.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Γιάννης Παλτόγλου (αριστερά στην φώτο), προτιμά τις πράξεις και όχι τα πολλά λόγια και μέχρι τώρα ακολουθεί αυτόν τον κανόνα. Πάντως χθες όπως ανέφερε κατά την διάρκεια του αγιασμού και της πρεμιέρας της νέας αγωνιστικής σεζόν, θα γίνει μια ενέργεια, την οποία θεωρεί και την κορυφαία μεταγραφή της ομάδας. Και ποια είναι αυτή; Μα η επιστροφή του Φώτη Χρυσούλα (δεξιά στην φώτο), του πρώην παράγοντα του Α.Ο. Αιγάλεω στην ενεργό δράση και η δραστηριοποίηση του ως Γενικός Αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, ένα πόστο καίριο και σημαντικό.

"Ο Φώτης Χρυσούλας είναι από την πρώτη στιγμή δίπλα στη νέα διοίκηση, αλλά ήρθε η ώρα να είναι και ουσιαστικά και με την... βούλα, στο πλάϊ μας. Αυτή θα είναι η καλύτερη μεταγραφή της ομάδας μας. Θέλω να είναι δίπλα μας. Είναι από τους ανθρώπους που γνωρίζουν τον χώρο του ποδοσφαίρου, τα αποδυτήρια, αγαπάει την ομάδα και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς, έχει υπηρετήσει τον σύλλογο πολλά χρόνια και είναι ο κατάλληλος άνθρωπος με το κατάλληλο ύφος για την κατάλληλη θέση. Ο Φώτης Χρυσούλας θέλω να είναι δίπλα μας σε αυτή τη νέα προσπάθεια που κάνουμε", τόνιζε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Παλτόγλου.