Η ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ

ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΙΓΑΛΕΩ!

GOLD

 

 

 

 

Παλιά κοινότητα της πόλης μας του Αιγάλεω, η γειτονική Αγία Βαρβάρα, και μάλιστα το γεωγραφικό κομμάτι της που αναπτύχθηκε από την οδό Μεγ. Αλεξάνδρου και προς το γήπεδο του Σίτι, ήταν και είναι περισσότερο γνωστό ως ΝΕΟ ΑΙΓΑΛΕΩ (οι παλιοί ταξιτζήδες – όσοι δραστηριοποιούνται – ακόμη έτσι αποκαλούν την περιοχή)!

Εννοείται, λοιπόν, ότι η μεγαλύτερη μερίδα των φίλων του ποδοσφαίρου που ζουν στον γειτονικό δήμο, αγαπούν και έχουν ως μεγάλο σημείο αναφοράς την ομάδα του Σίτι. Άλλωστε μην λησμονούμε, ότι ένας τέτοιος οπαδός του Αιγάλεω, που διέμενε σε αυτό το κομμάτι της Αγίας Βαρβάρας, διετέλεσε και πριν λίγα χρόνια, Πρόεδρος του Αιγάλεω (Γιώργος Γιανναράκης).

Μέσα λοιπόν σε αυτό το πλαίσιο, δύο γνωστοί φίλοι του ποδοσφαίρου από την Αγία Βαρβάρα και παλιοί παράγοντες της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα – παρά το νεαρό της ηλικίας τους – ο Γιώργος Καλαντζής και ο Σταύρος Βαγγέλης, επισκέφθηκαν πριν λίγες μέρες τον καλό τους φίλο και Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Αιγάλεω Αντώνη Τιρτιράκη, προκειμένου να μάθουν από πρώτο χέρι τα νέα του ποδοσφαιρικού τμήματος ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Football League, αλλά και φυσικά να παραλάβουν τα εισιτήρια διαρκείας τους (Χρυσά / GOLD), στηρίζοντας έμπρακτα την προσπάθεια που θα κάνει ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας για να πάει ακόμη ψηλότερα.

 

Στην φώτο, από αριστερά, ο Σταύρος Βαγγέλης, ο Αντώνης Τιρτιράκης και ο Γιώργος Καλαντζής.

 

 

 

RAKOK