ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΚΑΣΙΜΑΤΗ

 

Ο ΜΠΟΥΓΑΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ

 

BOUKAS

 

 

Οι περισσότεροι τον γνωρίζουμε από την πολυετή επιτυχημένη δράση του στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης του Κορυδαλλού, αλλά και του ευρύτερου Πειραιά. Ο λόγος για τον συμπολίτη μας, Πρόεδρο του Αετού Κορυδαλλού, κ. Δημήτρη Μπούγα (φώτο αριστερά), ο οποίος με επίσημη δήλωση του έκανε γνωστή την συμμετοχή του στις επικείμενες εκλογές του Μαίου με το ψηφοδέλτιο «Πολίτες για τον Κορυδαλλό» του Δημάρχου κ. Σταύρου Κασιμάτη (φώτο δεξιά).

Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση – δήλωση του ο κ. Μπούγας αναφέρει: «Είμαι γέννημα θρέμμα Κορυδαλλιώτης, όπου συνεχίζω να διαμένω με την οικογένειά του μέχρι και σήμερα, ελεύθερος επαγγελματίας στον κλάδο των μεταφορών επί σειρά δεκαετιών και συνεργάτης ιδιωτικών εκπαιδευτηρίων στα βόρεια προάστια.
Μετά από μακρόχρονη ενασχόλησή μου με τα «κοινά» έχοντας διατελέσει:


• Μέλος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ερασιτεχνών Ποδοσφαιριστών Πειραιά και Ιδρυτικό μέλος του. 


• Γ. Γραμματέας στο Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Πειραιά.


• Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου, Α.Π.Ο. ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ από το 2007 μέχρι και σήμερα.


• Πρόεδρος της Συντονιστικής Επιτροπής των ποδοσφαιρικών ομάδων του Κορυδαλλού.


• Μέλος της Ομάδας Διαβούλευσης του Δήμου Κορυδαλλού.


• Μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού Άθλησης και Πολιτισμού.


Αποφάσισα να αναβαθμίσω την συμμετοχή μου, ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της Ανεξάρτητης Δημοτικής Κίνησης "Πολίτες για τον Κορυδαλλό", με επικεφαλής τον σημερινό Δήμαρχο Σταύρο Κασιμάτη, το έργο του οποίου εκτιμώ και συντάσσομαι στην υλοποίηση του οράματός του».

DREAMOK