ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΑΓΓΕΛΑΚΗ

ΣΤΟΝ ΑΕΤΟ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ

AETD

 

 

 

Ομάδα υπόδειγμα στον Πειραιά εδώ και αρκετά χρόνια, τόσο αγωνιστικά, όσο και οργανωτικά ο Αετός Κορυδαλλού, ο οποίος ξεκινάει την προετοιμασία στις 5 Αυγούστου, ενόψει της νέας σεζόν 2019-2020 στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό εδώ και μέρες, νέος προπονητής του συλλόγου είναι ο συμπολίτης μας κ. Τάκης Αγγελάκης (μικρή φώτο / πάνω από το έμβλημα του Αετού), ο οποίος μετά από δύο σεζόν στον Αμπελακιακό (2017-2018 πρωταθλητής Α΄ Πειραιά, 2018-2019 Γ΄ Εθνική), επέστρεψε σε γνώριμα… εδάφη, καθώς ήταν στον πάγκο της ομάδας για μεγάλο χρονικό διάστημα την περίοδο 2016-2017 (είχε διαδεχθεί τον Στέλιο Βογιατζή μετά την 6η αγωνιστική στην Α΄ Πειραιά), όπως και πιο παλαιότερα. Συνεπώς είναι η 3η παρουσία του έμπειρου τεχνικού στους «κιτρινόμαυρους» του Κορυδαλλού. Πιο πριν, ο Αγγελάκης έχει περάσει από τους πάγκους, της Αίγινας, της Ελλάς Ποντίων, της ΑΕ Σαλαμίνας, του Περάματος, του Κερατσινίου (Δ΄ Εθνική), της Προοδευτικής (Δ΄ Εθνική) και του Ελπιδοφόρου / Κηφισιά (Δ΄ Εθνική).

Όσο αφορά το επιτελείο του Τάκη Αγγελάκη για τη νέα σεζόν, εκ μέρους της διοίκησης, Γενικός Αρχηγός, θα είναι ο κ. Νίκος Μπούγας (μεγάλη φώτο αριστερά), που αποτελεί έναν από τους πιο συνεπείς διοικητικούς «πυλώνες» του σωματείου.

Άμεσος συνεργάτης (βοηθός) του Αγγελάκη, αλλά και γυμναστής, θα είναι ο Γιώργος Ιωακείμ (μεγάλη μεσαία φώτο), οι οποίοι είχαν συνεργαστεί και πριν τρία (3) χρόνια στον Αετό Κορυδαλλού. Ο Γιώργος Ιωακείμ, άρτια καταρτισμένος στην ειδικότητα του, είναι απόφοιτος ΤΕΦΑΑ, ενώ έχει διατελέσει γυμναστής σε Άγιο Δημήτριο (ΕΠΣΑ), ΑΕ Μοσχάτου, Χαραυγή, Προοδευτική, Ίκαρο Καλλιθέας, κ.α.

Τέλος, στο πόστο του διαπιστευμένου φυσικοθεραπευτή του ανδρικού ποδοσφαιρικού τμήματος, συνεχίζει, μια παλιά σπουδαία μορφή των ελληνικών πρωταθλημάτων (σπουδαία καριέρα ως παίκτης), ο Νικήτας Τουρνάς (μεγάλη φώτο δεξιά).

 

 

 

DREAMOK