30 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

famkatsik

 

 

Την πρώτη της μεταγραφή, πραγματοποίησε και επίσημα, χθες απόγευμα Πέμπτης 30 Ιουνίου 2022 η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ενόψει της σεζόν 2022-2023 στην διοργάνωση της Α΄ Αθήνας. Όπως είχαμε γράψει από την Δευτέρα 27 Ιουνίου 2022, ο Γιώργος Κατσικογιάννης (Φώτο 3), που έμεινε ελεύθερος από τον Κυανό Αστέρα Βάρης, ήταν η πρώτη μεταγραφική προσθήκη του συλλόγου της Αγίας Βαρβάρας, και υπέγραψε το δελτίο του στην έδρα του σωματείου, στο γήπεδο Ριμινίτικα, παρουσία του Προέδρου, Γιώργου Μπίκου και του προπονητή, Νίκου Κουνάδη.

Η μεταγραφή του 33χρονου πολύπειρου, Γιώργου Κατσικογιάννη, που έχει αγωνιστεί στην SUPER LEAGUE με τις φανέλες του Ολυμπιακού, του Λεβαδειακού και του ΟΦΗ, έχει ιστορική οικογενειακή διάσταση, όσο αφορά τον ίδιο και την ΑΠΕ.

Πριν 30 χρόνια, ο θείος του, Τάκης Κατσικογιάννης / Φώτο 1 (βετεράνος παίκτης Αιγάλεω, Εθνικού Πειραιά, Πανηλειακού, κ.α), φόρεσε την φανέλα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα το 1992, που αγωνιζόταν στην Δ΄ Εθνική με προπονητή τον αείμνηστο Ζαχαρία Λυκουρίνο.

Πριν λίγα χρόνια – σεζόν 2018-2019 - ο αδελφός του Γιώργου Κατσικογιάννη, Στάθης (Φώτο 2), όταν η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, αγωνιζόταν στην Β΄ ΕΠΣΑ, έπαιξε σε 13 ματς με την ομάδα της πόλης μας στο α΄ μισό της σεζόν.

Έτσι, φθάσαμε, χθες, Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022, όπου ο Γιώργος Κατσικογιάννης, είναι ο 3ος από την «ποδοσφαιρική» οικογένεια του, που φοράει την φανέλα της ΑΠΕ.

Για να ολοκληρώσουμε αυτό την ιστορική καταγραφή, να επισημάνουμε / θυμίσουμε, ότι ποδοσφαιριστής ήταν και ο πατέρας του νέου παίκτη της ΑΠΕ, Γιάννης (Τζοβάνι) / Φώτο 4, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής, αγωνίστηκε με τον Εθνικό Πειραιά στην Α΄ Εθνική, ενώ μεταξύ άλλων ακόμη, φόρεσε τις φανέλες των Τρικάλων, Πανηλειακού, Καλλιθέας, Χαϊδαρίου, Πανναυπλιακού, κτλ.

 

 

ENDMLIX