ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΛΑΔΕΝΟΓΛΟΥ

ARXLADEN

 

 

Την δεύτερη μεταγραφική της προσθήκη πραγματοποίησε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 στην Α΄ ΕΠΣΑ, καθώς μετά τον Γιώργο Κατσικογιάννη, το απόγευμα της Δευτέρας 4 Ιουλίου 2022, ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάριου Λαδένογλου.

Μία ακόμη σημαντική ενίσχυση στην μεσαία γραμμή για την ΑΠΕ, που έπειτα από τις προτάσεις του προπονητή της, Νίκου Κουνάδη, «φορτώνει» ποιοτικά τον νευραλγικό χώρο των χαφ, και η επιλογή του Μάριου Λαδένογλου, είναι εξίσου ενδεικτική.

Παρά τα 26 χρόνια του, ο Αιγαλιώτης Μάριος Λαδένογλου, έχει πολλές παραστάσεις από εθνικές κατηγορίες και η μεταγραφή του έρχεται να δυναμώσει κατά πολύ την μεσαία γραμμή στην ομάδα της Αγίας Βαρβάρας.

Γεννημένος το 1996, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ολ. Πειραιά και ακολούθως μετακινήθηκε στα τμήματα υποδομών της Ελλάς Ποντίων, όπου με το γειτονικό σωματείο την σεζόν 2011-2012, σε ηλικία 16 ετών, έκανε συμμετοχές στην Δ΄ Εθνική.

Αργότερα, μετακινείται στον ιστορικό Φωστήρα, όπου αγωνίζεται στα τμήματα Κ17 και Κ19, ενώ παράλληλα συμμετέχει και με το ανδρικό τμήμα στην διοργάνωση της Γ΄ Εθνικής. Ακολούθως παίζει με την φανέλα του Ποσειδώνα Καρπάθου στην διοργάνωση της Α΄ Δωδεκανήσου.

Την σεζόν 2014-2015 αγωνίζεται με την ΑΕ Νίκαιας στο πρωτάθλημα της Α΄ Πειραιά καταγράφοντας 12 συμμετοχές και 3 γκολ, ενώ την επόμενη περίοδο συνεχίζει την… περιοδεία του στην ελληνική επαρχία, όπου παίζει με την Μπουμπουλίνα Σπετσών στην Α΄ Αργολίδας.

Επιστρέφει στον Πειραιά και στην Α΄ κατηγορία, όπου στο α΄ μισό της περιόδου 2016-2017 κάνει 12 συμμετοχές (2 γκολ) με την Κύπρο Κορυδαλλού, ενώ εν συνεχεία αγωνίζεται με τον Άρη Βούλας στην Α΄ ΕΠΣΑΝΑ.

Την περίοδο 2017-2018 μετακινείται στην Κορινθία και παίζει με τον Πανκαμαριακό στην Α΄ κατηγορία, κάνοντας εκπληκτική σεζόν, γεγονός που στο α΄ μισό της περιόδου 2018-2019 τον οδηγεί στην ιστορική Κόρινθο, όπου λαμβάνει μέρος στην Γ΄ Εθνική. Στο β΄ μισό της ίδιας περιόδου αγωνίζεται με την φανέλα της Καρμιώτισσας στο πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής Κύπρου.

Στο α΄ μισό της σεζόν 20192-2020 παίζει σε 16 ματς (5 γκολ) με την Ελλάς Ποντίων στην Α΄ Πειραιά και στο β΄ μισό φοράει την φανέλα του ιστορικού Αίαντα Σαλαμίνας στην Γ΄ Εθνική.

Την περίοδο 20202-2021 τον βρίσκει στην Α΄ Πειραιά και τον Μαύρο Αετό / Ολυμπιάδα, ενώ το περασμένο καλοκαίρι μετακινείται για δεύτερη φορά στην ποδοσφαιρική διαδρομή του στον Πανκαμαριακό (Α΄ Κορινθίας). Στο β΄ μισό της σεζόν, που ολοκληρώθηκε (2021-2022), έπαιξε στον Ηρακλή Ξυλοκάστρου, όπου κατέκτησε το τίτλο του πρωταθλητή Κορινθίας, αλλά η ομάδα του στα μπαράζ δεν μπόρεσε να κερδίσει την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Από σήμερα το απόγευμα της Δευτέρας 4 Ιουλίου 2022, είναι παίκτης της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

 

* Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο Μάριος Λαδένογλου και δεξιά ο Πρόεδρος της ΑΠΕ, Γιώργος Μπίκος, στο γήπεδο Αγίας Βαρβάρας “Ριμινίτικα”.

 

 

 

monotab1