ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΝΙΚΗ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

Σημαντική εκτός έδρας νίκη για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, κέρδισε με 0-1 το απόγευμα της Κυριακής 5 Νοεμβρίου 2023, στους Αγίους Αναργύρους την ομώνυμη ιστορική ομάδα.

Πάρα πολλά χρόνια είχε να κερδίσει τους Αγίους Αναργύρους στην έδρα τους η ΑΠΕ, και μάλιστα αυτό δεν το είχε καταφέρει, σύμφωνα με τα διαθέσιμα στατιστικά, σε επίπεδο της Α΄ ΕΠΣΑ, στις πέντε τελευταίες (5) επισκέψεις της, εδώ και μία δεκαετία, τουλάχιστον από την σεζόν 2012-2013.

Το γκολ της 2ης φετινής εκτός έδρας νίκης (0-1) για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα σημείωσε με εντυπωσιακό σουτ ο ικανότατος Ανδρέας Καραδήμας (αριστερά στην κεντρική φώτο) στο 83΄.

Η ΑΠΕ στο 47΄ είχε μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκουτίδη (δεξιά στην κεντρική φώτο) με 2η κίτρινη κάρτα, καθώς ο ρέφερι Τσατσούλης, έκρινε πως ο παίκτης της Αγίας Ελεούσας έκανε «θέατρο», ενώ την 1η κίτρινη ο ταλαντούχος χαφ την είχε δεχθεί στο 44΄ για διαμαρτυρία.

Λίγο αργότερα, οι δύο ομάδες ισορρόπησαν αριθμητικά, εντός αγωνιστικού χώρου, καθώς αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα, για αντιαθλητική συμπεριφορά, ο Κωσταδήμας των γηπεδούχων.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ: Χανιώτης, Βυζανιάρης, Ζαρκαδούλας, Δεναλάβας (84΄ Μπάνη), Χαράλαμπος, Κάστορας (84΄ Μπελούλιας), Κωσταδήμας, Ορφανός (46΄ Χριστοδούλου – 87΄ Ντελιμπάσι), Ρουμελιώτης, Σιαλμάς, Κεχρής (66΄ Μακρής)

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ρούμπας, Δαρδανός (46΄ Γκαρδιακός), Μπίκος, Μπάκας, Μαθιούδης, Πατσατζόγλου (66΄ Κατσικογιάννης), Χατζηροδίτης (53΄ Μίχας), Γκουτίδης, Βάσσος (94΄ Παλυβός), Καραδήμας, Κοπανάς