ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

Ανασυντάσσεται σε όλα τα επίπεδα η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, μετά και την ανάδειξη του νέου ΔΣ υπό την προεδρία του Γρηγόρη Μαγαλιού πριν από ένα μήνα περίπου. Μία από τις προτεραιότητες του συλλόγου αποτελεί η αναδιοργάνωση, ο συντονισμός και ανάδειξη των ακαδημιών του σωματείου, που όλα αυτά τα χρόνια που ο σύλλογος δεν είχε την έδρα του στην πόλη μας λόγω των προβλημάτων με το γήπεδο στα Ριμινίτικα, τα τμήματα υποδομών υπέστησαν ανεπανόρθωτη ζημιά και πολλά νέα παιδιά της Αγίας Βαρβάρας πήγαν σε ομάδες όμορων δήμων. Και μιλάμε για ακαδημίες της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, οι οποίες έβγαλαν παίκτες όπως ο Πατσατζόγλου (Εθνική Ελλάδας, Ολυμπιακός), Κορακάκης (Ατρόμητος), κτλ.
Σε αυτή τη νέα προσπάθεια και ευαισθητοποίηση της κοινωνίας της πόλης μας, η διοίκηση της ομάδας έχει προγραμματίσει για αύριο το απόγευμα Δευτέρας 13 Φεβρουαρίου 2017 στις 7 μ.μ., την εκδήλωση κοπής πίτας των ακαδημιών του συλλόγου, εκδήλωση η οποία θα γίνει σε αίθουσα του Μεγάρου «Μήτρος Σουλιμιώτης» (Σίφνου και Αγ. Γεωργίου) / κάτω Αγία Βαρβάρα, στο οποίο καλούνται εκτός από τους νεαρούς αθλητές της ΑΠΕ, όλοι οι κάτοικοι της πόλης μας.
Θα γίνει η κοπή της πίτας, ενώ θα ακολουθήσει μια πρώτη γνωριμία του νέου ΔΣ με τους γονείς και τους κατοίκους της πόλης, όπου θα γίνει αναφορά και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τα τμήματα υποδομής, τις προτεραιότητες και την φιλοσοφία της νέας διοίκησης.