ΕΠΙΤΥΧΗΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ

 

ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ (ΦΩΤΟ)

 

A5arx

 

 

Σημεία ανάκαμψης τουλάχιστον στους τομείς οργάνωσης και μέριμνας επιδεικνύει η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, έπειτα από την αλλαγή στην διοίκηση της ομάδας στις αρχές του Ιανουαρίου. Προχθές Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, διοργανώθηκε σε αίθουσα του Μεγάρου «Μήτρος Σουλιμιώτης» στην πόλη μας η εκδήλωση για την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας των ακαδημιών του συλλόγου και παρότι οι μέρες που είχαν στην διάθεση τους οι παράγοντες της ομάδας, προκειμένου να φέρουν εις πέρας αυτό το γεγονός, ήταν λίγες, και η εκδήλωση στέφθηκε με επιτυχία, αλλά αυτό που «γέμισε» με ικανοποίηση όλους, ήταν η θετική ανταπόκριση που έδειξαν με την παρουσία τους, γονείς, αθλητές, φίλοι της ομάδας, παλιοί παράγοντες και κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας. Τα τελευταία χρόνια και οι ακαδημίες του σωματείου είχαν μείνει πίσω, με τον υπεύθυνο Κούλη Παυλίδη, να… τρέχει από πλευράς οργάνωσης τα τμήματα μόνος του. Η εκδήλωση αυτή, όμως, ήταν ένα από τα πρώτα δείγματα των αποφάσεων της νέας διοίκησης υπό τον Πρόεδρο κ. Γρηγόρη Μαγαλιό, ότι πλέον οι ακαδημίες πρέπει να αναδιοργανωθούν και εν πάση περιπτώσει να έρθουν πιο κοντά στην κοινωνία της πόλης μας.
Στην εκδήλωση της κοπής της βασιλόπιτας, προχθές, η Αγία Ελεούσα και ειδικά οι ακαδημίες του ιστορικού σωματείου, έδειξαν ότι και η ομάδα και οι υποδομές, παραμένουν ζωντανές στην συνείδηση όσων αγαπούν και θέλουν ακμαία την ΑΠΕ. Βέβαια χρειάζεται πολύ προσπάθεια ακόμη και αυτό είναι κάτι που δεσμεύθηκαν ότι θα πράξουν οι παράγοντες της ομάδας στις σύντομες ομιλίες που έκαναν.
Την εκδήλωση των ακαδημιών της Αγίας Ελεούσας τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Γιώργος Καπλάνης, ο Αντιδήμαρχος της πόλης κ. Θέμις Ντάβιος και από την ΕΠΣΑ ο συμπολίτης μας και μέλος του ΔΣ της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας κ. Γιάννης Ρούσσος, οι οποίοι και έκαναν σύντομους χαιρετισμούς, υπερθεματίζοντας την ανάγκη για την στήριξη και ανάπτυξη των ακαδημιών.
Από πλευράς της ΑΠΕ Αγίας Ελεούσας την εκδήλωση άνοιξε με μια σύντομη ομιλία ο Γεν. Γραμματέας κ. Μιχάλης Δαλαταριόφ, ενώ χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος κ. Γρηγόρης Μαγαλιός, ο Ταμίας κ. Παναγιώτης Καρατζάς και ο Τεχνικός Διευθυντής και Υπεύθυνος των ακαδημιών κ. Κούλης Παυλίδης.
Για τα παιδιά της ομάδας αμέσως μετά υπήρξαν κληρώσεις με δώρα (δωροεπιταγές για αγορά αθλητικών προϊόντων), ενώ μετά και την κοπή της βασιλόπιτας, υπήρχε και μπουφές για όσους παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.
 Η διοίκηση του συλλόγου ευχαριστεί το κατάστημα της πόλης μας «ΛΙΧΟΥΔΙΕΣ CATERING» (Αρτοποιία – Ζαχαροπλαστική) για την προσφορά του σχετικά με την εκδήλωση των ακαδημιών του σωματείου.

 

A3

 

A6

 

 

A52

 

A50

 

A10

 

A15

 

A18

 

A21

 

A39

 

A42

 

A25

 

 A7

 

A53

 

A30

 

A28

 

A49

 

A13

 

A11

 

A43

 

A32

 

A19

 

A14

 

A17

 

A22

 

A48

 

A9

 

A16

 

A40

 

A23

 

A46

 

 A33

 

A44

 

A35

 

A36

 

A20

 

A31

 

A26

 

A24

 

A29

 

A51

 

A34

 

A47

 

A45

 

A38

 

A41