ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

 

ΑΝΟΙΧΤΗ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ


 ΚΑΡΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ

 

Μία νέα πρωτοποριακή και καινοτόμα προσπάθεια από την ιστορική ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης μας, την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η διοίκηση της οποίας πριν από λίγες μέρες προχώρησε στην διάθεση κάρτα μέλους για όλους τους συμπολίτες μας και κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας, που θέλουν να έρθουν κοντά στον σύλλογο. Σε αντίθεση με ότι συνηθίζεται επί το πλείστον στους πιο πολλούς συλλόγους ανά το πανελλήνιο, η ομάδα της Αγίας Ελεούσας «ανοίγει τις πύλες της» για όλες και όλους, που θέλουν να γίνουν κοινωνοί της ιδέας που λέγεται ΑΠΕ Αγία Ελεούσα. Την κάρτα μέλους μπορεί να την αποκτήσει οποιοσδήποτε θέλει και το κόστος της είναι 10 ευρώ, ενώ αυτόματα με την απόκτηση της, ο κάτοχος γίνεται μέλος του σωματείου και έχει το δικαίωμα ψήφου στις αρχαιρεσίες του συλλόγου. Όπως γίνεται κατανοητό η ομάδα κάνει άνοιγμα προς την κοινωνία της πόλης, καθώς η φιλοσοφία των παραγόντων της διοίκησης είναι πως η ΑΠΕ δεν είναι υπόθεση ολίγων, αλλά όλων όσοι αγαπούν τον πιο ιστορικό θεσμό της Αγίας Βαρβάρας.
«Η Αγία Ελεούσα δεν είναι ένα κλειστό κλαμπ, σύμφωνα βέβαια με την δική μας λογική. Πιστεύουμε ότι όλες οι τοπικές ομάδες, αλλά ειδικότερα η Αγία Ελεούσα πρέπει να ανήκει σε όλη την πόλη. Με την απόκτηση μιας κάρτας μέλους και μόνο με 10 ευρώ γίνεσαι κοινωνός αυτής της προσπάθειας, βοηθάς οικονομικά το σωματείο και παράλληλα έχεις το δικαίωμα να ψηφίζεις. Είσαι μέλος του συλλόγου με άποψη και γνώμη. Ήδη από τις πρώτες μέρες η διάθεση των καρτών έχει θετική ανταπόκριση από τους συμπολίτες μας και φίλους της ομάδας και αισιοδοξούμε ότι εβδομάδα με εβδομάδα θα πηγαίνουμε ακόμη καλύτερα. Η Αγία Ελεούσα δεν είναι υπόθεση λίγων, αλλά πολλών», τόνισε στην εφημερίδα μας ο Γενικός Γραμματέας του σωματείου κ. Μιχάλης Δαλαταριόφ (φώτο).
Πέρα από το δικαίωμα ψήφου ο κάτοχος κάρτας μέλους θα έχει και άλλες παροχές, οι οποίες θα ανακοινωθούν σε λίγο χρονικό διάστημα από την διοίκηση, όταν θα είναι πλήρες όλο το «πακέτο» σχετικών συμφωνιών που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα.