ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΜΕ ΝΙΚΗ ΤΗΝ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ

 

Η ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

Δύσκολη και στενάχωρη (αναμενόμενο βέβαια) η σημερινή μέρα για τον ποδοσφαιρικό κόσμο της Αγίας Βαρβάρας, καθώς η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, υποβιβάστηκε στην Β΄ Αθήνας, έπειτα από την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος (σεζόν 2016-2017) του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ. Έτσι είναι βέβαια, όταν ένας ιστορικός θεσμός της πόλης, εδώ και 16 χρόνια δεν έχει γήπεδο και παίζει σε όλη την Αττική ως γηπεδούχος, κατά το όπου γης και πατρίς…!!! Δυστυχώς όταν δεν έχεις φυσική έδρα, κάτι που αναμένεται και στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Β΄ Αθήνας τον προσεχή Σεπτέμβριο (τα Ριμινίτικα χρησιμοποιούνται μόνο για προπονητήριο, κάτι είναι και αυτό), έρχεται και η παρακμή…!!! Ελπίζουμε ότι η Β΄ ΕΠΣΑ είναι ο πάτος του βαρελιού… και εκεί θα δοθεί η μάχη για να σταθεί και πάλι η ομάδα στα πόδια της, προκειμένου να σηκωθεί όρθια και να επανέλθει δριμύτερη.
Όσο αφορά την 30η και σημερινή τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, η ομάδα της πόλης μας, αποχαιρέτησε με νίκη την μεγάλη κατηγορία, καθώς επικράτησε εκτός έδρας με 1-0 επί του ΑΟ Γλυφάδας. Το γκολ σημείωσε με πέναλτι στο 66΄ ο Κύβελος.
Έπειτα από 30 αγωνιστικές η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα τερμάτισε στην 15η θέση με 13 βαθμούς έχοντας 2 νίκες, 7 ισοπαλίες, 21 ήττες και τέρματα 20-65.
ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Παναγιώτου, Παπαναστάσης, Ζαχαριουδάκης, Καρύδης, Πατελάκης, Τζωρτζάτος, Κύβελος, Τυριακίδης, Σωτηρίου, Καρατζάς, Φιλίππου (60΄ Λαδάς).