ΕΠΑΙΞΑΝ ΓΙΑ ΚΑΡΑΣΜΑΝΟΓΛΟΥ

 

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΚΑΙ ΑΕΚ ΣΤΑ ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ

 

F5ARX

 

 

Από τους πιο ένθερμους φιλάθλους της ΑΕΚ ο αείμνηστος ποδοσφαιριστής της Αγίας Ελεούσας, Κώστας Καρασμάνογλου, ο οποίος έφυγε από κοντά μας τόσο πρόωρα, τα ξημερώματα της 15ης Ιανουαρίου 2017, σε ηλικία, μόλις 41 ετών.
Χθες το απόγευμα Δευτέρας 8 Μαϊου, οι δύο αγαπημένες του ομάδες, οι βετεράνοι της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και της ΑΕΚ, έπαιξαν… μπάλα για τον Κώστα, στο γήπεδο της Αγίας Βαρβάρας, στα Ριμινίτικα.
Ο Κώστας Καρασμάνογλου ήταν από τους μεγαλύτερους «Ενωσίτες» οπαδούς. Δεν άφηνε αγώνα της ΑΕΚ, που δεν παρακολουθούσε, τόσο στην φυσική της έδρα, το γήπεδο «Νίκος Γκούμας» στη Νέα Φιλαδέλφεια, όσο και μετέπειτα στο Ο.Α.Κ.Α… Η τελευταία φορά, που ο Κώστας Καρασμάνογλου πήγε στο ΟΑΚΑ για να δει τους «κιτρινόμαυρους», ήταν τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 στο 1-1 της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έξι ημέρες αργότερα, τα ξημερώματα των Χριστουγέννων, το μηχανάκι στο οποίο επέβαινε, συγκρούστηκε με τζιπ με αποτέλεσμα να υποστεί τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του κορμιού του. Για 20 ημέρες ήταν σε καταστολή. Όμως, η καρδιά του δεν άντεξε και στις 15 Ιανουαρίου 2017, υπέκυψε στα τραύματα που είχε από το τροχαίο! Και έτσι το νήμα της ζωής του κόπηκε άδοξα! Είχε μόλις διαβεί το κατώφλι των 40 του χρόνων και άφηνε πίσω του τη σύντροφό του και ένα κοριτσάκι δύο ετών!
Τη μνήμη του αδικοχαμένου Κώστα Καρασμάνογλου λοιπόν τίμησαν οι βετεράνοι άσοι της Α.Π.Ε. Αγία Ελεούσα, την οποία υπηρέτησε ως ποδοσφαιριστής φορώντας τη φανέλα με το «νούμερο 9» για περίπου 10 χρόνια, όσο και αυτοί της αγαπημένης του ΑΕΚ. Ο Κώστας βέβαια, είχε αγωνιστεί ακόμη και σε Ήφαιστο, Θύελλα Κορυδαλλού, Μοσχάτο, Γλυφάδα, ΑΕ Αιγάλεω και είχε ‘κρεμάσει’ τα παπούτσια του τον Ιούνιο του 2016 στον Αστέρα Κερατσινίου. Η Αγία Ελεούσα βέβαια, ήταν η μεγάλη του αγάπη. Γι΄ αυτό και οι άνθρωποί της, με πρωτοστάτη τον βετεράνο Τάκη Γιαννόπουλο, τον τίμησαν για ακόμη μια φορά.
«Ήταν τιμή μας, αλλά και ηθικό χρέος μας προς τον αλησμόνητο Κώστα, να δώσουμε αυτόν τον αγώνα στη μνήμη του, με τους βετεράνους της αγαπημένης του ομάδας, της ΑΕΚ. Ευχαριστούμε τους βετεράνους της ΑΕΚ για την ανταπόκριση τους σε αυτό το αίτημα μας», μας τόνισε ο κ. Τάκης Γιαννόπουλος.
Να σημειωθεί, ότι πριν τον αγώνα η πλευρά της ΑΠΕ παρέδωσε ως αναμνηστικό, ένα καμβά διαστάσεων 70Χ50 με τη φωτογραφία του εκλιπόντα στη οικογένειά του και ακόμη ένα, με τα σήματα της Α.Π.Ε. Αγίας Ελεούσας και της ΑΕΚ, στους βετεράνους της «κιτρινόμαυρης» ομάδας, ως ενθύμιο για την ποδοσφαιρική συνάντηση.
Μετά τον αγώνα οι διοργανωτές, παρεχώρησαν γεύμα στα μέλη της αποστολής της ΑΕΚ, στο μεζεδοπωλείο «Τα Κουκλάκια», που βρίσκεται επί της οδού Αγίας Λαύρας στο Αιγάλεω.

 

F22

 

 

F1

 

 

F2

 

F3

 

F4

 

F5

 

F6

 

F7

 

F8

 

F9

 

F10

 

F11

 

F12

 

F13

 

F14

 

F15

 

F16

 

F17

 

F18

 

F19

 

F20

 

F21

 

F22

 

ΑΕΚ ΚΑΙ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ ΓΕΥΜΑΤΙΣΑΝ

 

ΣΤΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ "ΤΑ ΚΟΥΚΛΑΚΙΑ"

 

K1

 

 

K2

 

K3

 

K4

 

K5

 

K6

 

K7

 

K8

 

K9

 

K10

 

K11

 

K12

 

F22