ΚΟΤΖΑΜΑΝΗ ΑΠΟ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

 

 

Επενδύει στη νέα γενιά η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου (2017/2018) στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ, καθώς ο ιστορικός σύλλογος της Αγίας Βαρβάρας προχθές Πέμπτη, ολοκλήρωσε την απόκτηση του νεαρού Φώτη Κοτζαμάνη (φώτο) από τον ΑΟ Χαϊδαρίου, με την μορφή δανεισμού.
Ο 18χρονος ταλαντούχος επιθετικός, μέλος της νεότερης… σειράς παικτών που γαλουχήθηκαν στον γειτονικό σύλλογο, συμφώνησε να αγωνιστεί για την νέα σεζόν με τα χρώματα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καθώς αυτός και ήταν ο μόνος τρόπος για να τον παραχωρήσει ο ΑΟ Χαϊδαρίου, μιας και οι ιθύνοντες του γειτονικού σωματείου, πιστεύουν στο αστείρευτο ταλέντο του παίκτη.
Ο αριστεροπόδαρος παίκτης, έχει ξεκινήσει την ενασχόληση του με το ποδόσφαιρο σε πολύ μικρή ηλικία, μετέχοντας στις ακαδημίες της ARSENAL στην Ελλάδα με τεχνικό διευθυντή τον βετεράνο διεθνή άσσο του Παναθηναϊκού Νίκο Καρούλια. Μάλιστα ο Κοτζαμάνης, ήταν μέλος της επίλεκτης ομάδας των εν Ελλάδι ακαδημιών της ARSENAL, όπου με προπονητή τον βετεράνο διεθνή άσσο του Ηρακλή και του ΠΑΟΚ Λάκη Παπαϊωάννου, μετείχε στα τουρνουά που διοργάνωνε η ARSENAL στο Λονδίνο για ταλαντούχους παίκτες από όλη την Ευρώπη. Τότε η ARSENAL είχε προτείνει στην οικογένεια του Φώτη Κοτζαμάνη, ο νεαρός παίκτης να μείνει εσώκλειστος στις ακαδημίες του Λονδρέζικου συλλόγου, αλλά το πολύ νεαρό της ηλικίας του είχε αποτελέσει τροχοπέδη στην όλη υπόθεση.
Ακολούθως ο Κοτζαμάνης συνέχισε την πορεία του στην Ελλάδα, όπου έπαιξε στην Κ13 του Ολυμπιακού για 18 μήνες και αμέσως μετά μεταπήδησε στο εφηβικό τμήμα του Εθνικού Πειραιά. Ο επόμενος σταθμός για τον Χαϊδαριώτη ποδοσφαιριστή ήταν η ομάδα της πόλης του, ο ΑΟ Χαϊδαρίου, όπου έπαιξε στο εφηβικό τμήμα με ιδιαίτερη επιτυχία, ενώ την σεζόν 2015-2016 ο προπονητής του ανδρικού τμήματος Μανώλης Παπαδόπουλος τον κάλεσε να μετέχει και στις προπονήσεις του ανδρικού τμήματος. Μάλιστα ο μετέπειτα προπονητής του ΑΟΧ Βαγγέλης Λαϊβεράς στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας, τον είχε χρήσει και μέλος της 18άδας σε επίσημο αγώνα.
Την σεζόν που ολοκληρώθηκε, ο Φώτης Κοτζαμάνης έριξε πιο πολύ βάρος στις σπουδές του στο Λύκειο, μετέχοντας λιγότερο στις προπονήσεις και πριν τέσσερις μέρες που ανακοινώθηκαν οι βάσεις των βαθμών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, έγινε γνωστό ότι ο 18χρονος Χαϊδαριώτης, σημείωσε μία ακόμη επιτυχία, καθώς πέρασε στο τμήμα Διοικητικών Επιστημών και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθήνας (ΑΣΟΕΕ).
Η χαρμόσυνη αυτή εξέλιξη λειτούργησε μάλλον θετικά και στο ποδοσφαιρικό μέλλον του Κοτζαμάνη, ο οποίος ήθελε μία ομάδα όπου θα διεκδικήσει χρόνο συμμετοχής, καθώς και ο ίδιος θα έχει περισσότερο χρόνο στην διάθεση του, ζητήματα τα οποία «ζύγισαν» οι παράγοντες του ΑΟ Χαϊδαρίου και έκριναν ότι ο ταλαντούχος επιθετικός μπορεί να δείξει πολλά μέσω της παρουσίας του στην Αγία Ελεούσα και το πρωτάθλημα της Β΄ Αθήνας.
Αυτή ήταν η 9η φετινή μεταγραφική προσθήκη για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καθώς έχουν προηγηθεί αυτές των Τσιάβου από τον Αστέρα Κερατσινίου, Δαρδανού από Αστυπάλαια, Κάνδια από ΑΕ Νίκαιας, Μιχαήλ, Παπακωνσταντίνου από Άγιο Δημήτριο, Γούσγουλα από ΑΟ Πειραιά και Ζαφειρόπουλου, Μπαλωμένου.