ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ

 

 

 

Ξεσηκωμός, κυριολεκτικά, επικρατεί στην Αγία Βαρβάρα, για την έναρξη του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΑ, όπου στο πλαίσιο της 1ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου, το καμάρι της πόλης, η ιστορική Αγία Ελεούσα υποδέχεται στην πρεμιέρα τον Χαλκηδονικό, σε αγώνα που θα γίνει στο γήπεδο Οριζομύλων στο Αιγάλεω την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 και θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί.
Μπορεί ο ιστορικός σύλλογος να αποχαιρέτησε την Α΄ Αθήνας και να ξεκινάει την νέα του σελίδα στην Β΄ ΕΠΣΑ, αλλά η αγάπη για την ομάδα από τους πολυπληθείς φίλους της είναι δεδομένη. Μάλιστα, ο προπονητής της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ο βετεράνος άσος του σωματείου κ. Τάκης Γιαννόπουλος (κεντρική φώτο), σε μήνυμα του προς τους φίλους της ομάδας και τους κατοίκους της Αγίας Βαρβάρας, αναφέρει τα εξής: «Φέτος η Διοίκηση, τηρουμένων των αναλογιών και των δεδομένων, πήρε την γενναία απόφαση να προωθήσει .. όσα ¨δικά¨ της παιδιά έχουν απομείνει, να έρθουν στην ομάδα, όσο το δυνατόν περισσότερα μικρά και ταλαντούχα παιδιά γίνεται, με όρεξη για δουλειά και βελτίωση, αλλά το βασικότερο ... να είναι αποφασισμένα .. να ΜΑΤΩΣΟΥΝ τη φανέλα της ΕΛΕΟΥΣΑΣ! Αυτή τη προσπάθεια θα κάνουμε φέτος και χρειαζόμαστε την συμπαράσταση ΟΛΩΝ! Ελάτε λοιπόν ΟΛΟΙ την ΚΥΡΙΑΚΗ το πρωί στο γήπεδο ΟΡΥΖΟΜΥΛΩΝ, να φωνάξετε και να συμπαρασταθείτε σ΄ αυτά τα παιδιά! Ελάτε να ¨βαφτίσουμε ¨ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ μια νέα φουρνιά παιδιών, που ξεκίνησαν .. κυριολεκτικά από το .. - 5 και δουλεύουν καθημερινά για να βελτιωθούν. Ελάτε να χειροκροτήσετε την προσπάθεια που κάνουν και να είστε σίγουροι, ότι πολύ σύντομα θα καμαρώνετε για τη ΝΕΑ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ που δημιουργείται. Χρειάζεται, όμως, υπομονή και υποστήριξη απ΄ όλους μας η προσπάθεια αυτών των παιδιών, που μέρα με τη μέρα, συνειδητοποιούν... πόσο βαριά είναι αυτή η φανέλα».
Επίσης σε δηλώσεις του ο Τάκης Γιαννόπουλος, όσο αφορά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος τόνισε: «Περιμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία την έναρξη του νέου πρωταθλήματος. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια στην προετοιμασία για να δημιουργήσουμε από την αρχή ένα νεανικό και αξιόμαχο σύνολο, βάζοντας, όμως, υγιείς βάσεις που θα μας επιτρέψουν να ποντάρουμε σε μία αξιοπρόσεκτη παρουσία. Ακόμη, όμως, δεν έχουμε τελειώσει τις μεταγραφικές μας προσθήκες και αυτό θα γίνει το επόμενο διάστημα, οπότε να είστε σίγουροι ότι μέχρι τον επόμενο μήνα, που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος, θα παρουσιαζόμαστε όλο και καλύτεροι».
Μέχρι τώρα αποκτήθηκαν, ο 17χρονος τερματοφύλακας Μάριος Γιαννακαρώνης από την Δόξα Βύρωνα, ο 17χρονος τερματοφύλακας Ηλίας Ζαφειρόπουλος από τον Πανερυθραϊκό, ο 33χρονος τερματοφύλακας Σταμάτης Μπαλωμένος από την Σπίθα, ο 20χρονος τερματοφύλακας Νίκος Κουντουράς με υποσχετική από την Αργυρούπολη, ο 26χρονος στόπερ Αλέξης Κάνδιας από τον Άτταλο Νέας Περάμου, ο 21χρονος αριστερός μπακ – χαφ Βασίλης Μιχαήλ από τον ΑΟ Αγ. Δημητρίου Πειραιά, ο 33χρονος στόπερ Ανδρέας Παπακωνσταντίνου από τον ΑΟ Αγ. Δημητρίου Πειραιά, ο 18χρονος δεξιός οπισθοφύλακας Γιάννης Παπαδόπουλος από τις ακαδημίες Κέρβερ, ο 18χρονος αριστερός μπακ – χαφ Νίκος Αναστασόπουλος με υποσχετική από τον ΑΟ Χαϊδαρίου, ο 20χρονος κεντρικός αμυντικός Χρήστος Κοτσιανίδης από την Ιεράπολη, ο 17χρονος δεξιός μπακ – χαφ Κώστας Γούσγουλας με υποσχετική από τον ΑΟ Πειραιά, ο 17χρονος μέσος Φάνης Δαρδανός από την Αστυπάλαια Κορυδαλλού, ο 19χρονος επιτελικός μέσος Δημήτρης Γιαννόπουλος από την Λυκόβρυση, ο 18χρονος μεσοεπιθετικός Φώτης Κοτζαμάνης με υποσχετική από τον ΑΟ Χαϊδαρίου, ο 16χρονος μέσος Γιάννης Κορωνιός από τις ακαδημίες του Απόλλωνα, ο 20χρονος μέσος Ερμής Μπαϊράμης από την Άμιλλα Περιστερίου, ο 17χρονος φορ Δημήτρης Τσιάβος από τον Αστέρα Κερατσινίου και ο 17χρονος αριστερός μπακ – χαφ Αργύρης Μπενδελάς από τον Αετό Κορυδαλλού. Με την ομάδα ανανέωσαν και παρέμειναν ο 22χρονος τερματοφύλακας Ανδρέας Παναγιώτου, ο 37χρονος στόπερ Κώστας Καρύδης, ο 18χρονος δεξιός μπακ – χαφ Βαγγέλης Μουσούρης, ο 21χρονος στόπερ Γιάννης Μπαμπίκης, ο 21χρονος ανασταλτικός μέσος Γιώργος Κυβέλος, ο 18χρονος αμυντικός χαφ Χρήστος Παπαδόπουλος, ο 19χρονος μέσος Ηλίας Τυριακίδης, ο 19χρονος αμυντικός χαφ Γιάννης Τουβάκης, ο 17χρονος ακραίος χαφ Χαράλαμπος Καρατζάς, ο 23χρονος δεξιός χαφ Αλέξης Κατσίκας, και οι δύο 17χρονοι ακραίοι χαφ, Τάσος Κωνσταντινίδης, Βασίλης Φιλίππου.