ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

 

ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

KATS18

 

 

Μπορεί το τελικό 0-0 με τον Χαλκηδονικό, να αδικεί την προσπάθεια της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στην σημερινή εντός έδρας πρεμιέρα (1η αγωνιστική) του πρωταθλήματος του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, αλλά η μαζική προσέλευση των φιλάθλων της ομάδας στο γήπεδο των Οριζομύλων το πρωινό της Κυριακής 24 Σεπτεμβρίου, ήταν ένα αισιόδοξο στοιχείο και καλό νέο, που δεν πέρασε απαρατήρητο. Σίγουρα δεν φεύγεις απόλυτα ευχαριστημένος από ένα εντός έδρας ισόπαλο αποτέλεσμα, αλλά το παραπάνω γεγονός δείχνει ότι το μεγαλύτερο ποσοστό των φίλων της ομάδας, είναι στο πλευρό του αγωνιστικού τμήματος και βέβαια τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη – μεταγραφικά - καθώς όπως αναφέραμε σε χθεσινό ρεπορτάζ μας, ο προπονητής του συλλόγου κ. Τάκης Γιαννόπουλος, προεξόφλησε την απόκτηση ορισμένων άλλων παικτών, οι οποίοι θα έρθουν για να δώσουν περαιτέρω δυναμική στο νεανικό σύνολο του σωματείου. Να σημειώσουμε, απλώς, ότι από τους 15 παίκτες που χρησιμοποίησε ο Γιαννόπουλος, οι 9 είναι νέες μεταγραφικές προσθήκες.
Εν πάση περιπτώσει η ζωή συνεχίζεται και ας πάμε στα πεπραγμένα του αγώνα με τον Χαλκηδονικό. Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα εμφανίστηκε σαφώς πιο δεμένη σε σχέση με τον αγώνα κυπέλλου, που είχε παίξει πριν δύο εβδομάδες με τον Ηρακλή Περιστερίου και αποκλείστηκε, ήταν εμφανώς καλύτερη και σίγουρα άξιζε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, Οι παίκτες του Τάκη Γιαννόπουλου είχαν δίψα για το νικηφόρο αποτέλεσμα, ήταν καλύτεροι στην συντριπτική κατανομή χρόνου κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά δεν μπόρεσαν να μετουσιώσουν σε γκολ τις προσπάθειες τους.
Ευκαιρίες χάθηκαν με τους Κατσίκα, Τσιάβο, με πιο κλασική αυτή του Κατσίκα (φώτο) στο 45΄ όταν έστειλε την μπάλα άουτ από πλεονεκτική θέση, ενώ ακυρώθηκε και γκολ του Μιχαήλ στο 70΄.
ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Γιαννακαρώνης, Τυριακίδης, Μιχαήλ, Καρύδης, Κάνδιας, Κυβέλος (46΄ Τσονόπουλος), Καρατζάς (62΄ Αναστασόπουλος), Μπαϊράμης, Τσιάβος (83΄ Κοτζαμάνης), Τουβάκης (85΄ Παπαδόπουλος Χ.), Κατσίκας.