…“ΔΑΓΚΩΣΕ” ΣΤΟ 89΄ Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

AP1718NB

 

 

Νίκη με ανατροπή για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ, …«δάγκωσε» στο 89΄ και νίκησε εντός έδρας (γήπεδο Οριζομύλων Αιγάλεω) με 2-1 τον Κολωνό. Μπορεί η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας να βρέθηκε πίσω στο σκορ από πολύ νωρίς, αλλά οι παίκτες του Τάκη Γιαννόπουλου, έχοντας αγωνιστική αυτοπεποίθηση, παίζοντας συγκεντρωμένα, δυνατά και ψυχωμένα, δεν έχασαν τον έλεγχο του παιχνιδιού, επέβαλλαν τον ρυθμό τους και με μαζική αντεπίθεση στην επανάληψη πέτυχαν τα δύο γκολ της νίκης και την ολική ανατροπή.
Στο 10΄ ο Κριεμπάρδης σηκώθηκε ανενόχλητος στο κέντρο της άμυνας της Αγίας Ελεούσας και με κεφαλιά σημείωσε το 0-1. Οι «κυανόλευκοι» της πόλης μας δεν κάμφθηκαν και συνέχισαν τον ρυθμό τους. Στο 25΄ ο Παπαδόπουλος Γ. και ο Ρούσσος στο 33΄ είχαν τις πιο κλασσικές ευκαιρίες για την Αγία Ελεούσα στο α΄ ημίχρονο, που έληξε με σκορ 0-1. Οι παίκτες της ΑΠΕ ανέβασαν ακόμη πιο πολύ ρυθμούς στο β΄ ημίχρονο. Στο 58΄ ο Γιαννόπουλος βρέθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή του Κολωνού και με ωραίο πλασέ ισοφάρισε (1-1) για την Αγία Ελεούσα. Η κυριαρχία της ΑΠΕ συνεχίστηκε και στο 89΄ ο Μακρής έκανε επέλαση από αριστερά, σέντραρε παράλληλα προς το τέρμα και ο επερχόμενος Τσιάβος με ψύχραιμο πλασέ, πέτυχε το 2-1, δίνοντας την δίκαιη νίκη στην Αγία Ελεούσα.
Έπειτα από 17 αγωνιστικές η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα είναι στην 7 θέση με 27 βαθμούς έχοντας 8 νίκες, 3 ισοπαλίες, 6 ήττες και σύνολο τερμάτων 22-22. Την επόμενη αγωνιστική (18η) η ομάδα της πόλης μας παίζει δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με τον επικίνδυνο Αίμο στην Πετρούπολη.
ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Κοντούρας, Παπαδόπουλος Γ., Μπενδελάς (90΄ Δαρτσινής), Κάνδιας, Καρύδης, Τυριακίδης (73΄ Μακρής), Γιαννόπουλος (90΄ Τζουμανάϊ), Κύβελος, Τσιάβος, Μπάκας (76΄ Γούσγουλας), Ρούσσος.
ΚΟΛΩΝΟΣ: Γεροντάκης, Βενιέρης, Καλλίλας, Καργιώτης, Βασιλάκος, Αγόροφ, Κρεομπάρδης, Μακρόπουλος, Κωστάλας, Σινανάϊ (74΄ Τσικόγιας), Μάντζαρης (58΄ Κραβαρίτης).