Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΤΗΣ (ΦΩΤΟ)!

IMERKO

 

 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα επιστημονική ημερίδα με θέμα την Αθλητική Ψυχολογία και την Διατροφή σε συνδυασμό με τον ρόλο των προπονητών και γονέων στις μικρές ηλικίες, διοργάνωσε το απόγευμα της Δευτέρας 8 Απριλίου 2019 στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο Αγίας Βαρβάρας «ΓΙΑΝΝΗΣ ΡΙΤΣΟΣ» η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, η οποία τον τελευταίο 1,5 χρόνο κάνει πολλές προσπάθειες και ενέργειες προς αυτό το πεδίο.

Ομιλητές σε αυτή την εκδήλωση, που αφορούσε όλους τους γονείς, όλους τους προπονητές, αλλά και όλους τους ευαισθητοποιημένους πολίτες, ήταν ο Αρχιπροπονητής των ακαδημιών της ΕΠΣΑ κ. Τάσος Δημητρίου, η Αθλητική Διατροφολόγος κ. Μαρία Μεντζέλου, η Αθλητική Ψυχολόγος κ. Γλυκερία Σκούρα και ο Τεχνικός Υπεύθυνος των ακαδημιών της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Νίκος Νταλαμπίρας.

Σε μήνυμα του μάλιστα μετά το πέρας της εκδήλωσης ο κ. Νταλαμπίρας επεσήμανε τα εξής: «…

μια υπέροχη εκδήλωση που δίνει το στίγμα και το όραμα μας για την επόμενη μέρα και την λειτουργία των τμημάτων μας. Στηριζόμενοι σε επιστημονικά κριτήρια, σε γνώσεις και σε επαγγελματικά πρότυπα, προχωράμε για το καλύτερο. Ευχαριστούμε πάρα πολύ εσάς που μας τιμήσατε και δείξατε αυτό το ενδιαφέρον». (Στην κεντρική φώτο, από αριστερά, ο Υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Δυτικό Τομέα Αθήνας και πρώην Δήμαρχος Αιγάλεω κ. Καλογερόπουλος, ο Τεχνικός Υπεύθυνος των ακαδημιών της ΑΠΕ κ. Νταλαμπίρας, η διατροφολόγος κ. Μαρία Μεντζέλου, η ψυχολόγος κ. Γλυκερία Σκούρα, ο Αρχιπροπονητής της ΕΠΣΑ κ. Τάσος Δημητρίου και ο Γενικός Διοικητικός Υπεύθυνος των ακαδημιών της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Μιχάλης Μουσούρης). / Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.

 

KOTOK

APAK

 

 

APAK1

 

APAK2

 

APAK4

 

APAK5

 

APAK6

 

APAK7

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Έντονη η παρουσία προπονητών, παραγόντων και γονέων από το σωματείο του Αστέρα Χαϊδαρίου

 

APAK8

 

APAK9

 

APAK10

 

APAKK

 

KOTOK