…ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ

PIZZA YESS ΚΑΙ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

YEPG

 

 

 

Για 3η συνεχόμενη σεζόν ενώνουν τις δυνάμεις τους σε εταιρικό πλαίσιο η κορυφαία PIZZA YESS των δυτικών προαστίων και η ιστορική ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ. Η τοπική, αλλά ταχύτατα αναπτυσσόμενη, επιχείρηση PIZZA YESS του κ. Χαράλαμπου Κούτρα, θα είναι και την σεζόν 2019-2020, χορηγός του ένδοξου σωματείου στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ, μια συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών που ξεκίνησε το 2017.

Ο κ. Κούτρας για μία ακόμη φορά αποδέχθηκε ευγενικά και με παρρησία το αίτημα των παραγόντων της ΑΠΕ και συναίνεσε για την ανανέωση της συνεργασίας.

«Πέρα από χαρά να στηρίζει η επιχείρηση μου έναν ιστορικό σύλλογο, όπως η ΑΠΕ που εκπροσωπεί την Αγία Βαρβάρα, θεωρώ ότι είναι καθήκον ή, αν θέλετε, ιερά υποχρέωση, των τοπικών επαγγελματιών, να στηρίζουν με τον δικό τους τρόπο και όσο μπορούν, δομές, συλλόγους και σωματεία των κατά τόπους κοινωνικών ιστών. Δεν πρέπει να είμαστε μακριά, ή, αποκομμένοι, από τις κοινωνίες και τις δράσεις τους, εστιάζοντας μόνο στο κέρδος. Πέρα από το εμπορικό ή, το διαφημιστικό κομμάτι, που αποσκοπούν αυτές οι ενέργειες, νομίζω ότι έμπρακτα συμβολίζει την προσπάθεια να γίνουν οι κοινωνίες μας και οι πόλεις μας καλύτερες, ενισχύοντας την αλληλεγγύη και την προσφορά», μας τόνισε ο νεαρός επαγγελματίας κ. Κούτρας, που λειτουργεί επιτυχημένα εδώ και 15 χρόνια την επιχείρηση του, την PIZZA YESS, στο Χαϊδάρι, μία επιχείρηση, η οποία τα τελευταία 4 χρόνια έχει αναπτυχθεί ραγδαία μέσω της υπηρεσίας ντιλίβερι σε Αγία Βαρβάρα, Αιγάλεω, όπως και στα όρια του Χαϊδαρίου με Κορυδαλλό (Σχιστό) και Περιστέρι, αποκτώντας φανατικό γευστικό κοινό!

Να σημειώσουμε επίσης ότι η PIZZA YESS, εκτός από την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και στο πλαίσιο αυτής της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, στηρίζει έμπρακτα τον ερασιτεχνικό αθλητισμό, καθώς μετέχει περαιτέρω στα χορηγικά προγράμματα, του Αστέρα Χαϊδαρίου (ποδόσφαιρο), του Θεμιστοκλή Αιγάλεω (μπάσκετ), των Λύκων Χαϊδαρίου (ποδόσφαιρο), του Πολυνίκη Αγίας Βαρβάρας (μπάσκετ), ενώ ήδη έχει συμφωνηθεί και η νέα συνεργασία με τις ακαδημίες του ΑΟ Χαϊδαρίου.

Στην σχετική φωτογραφία, πριν λίγες μέρες, ο κ. Μπάμπης Κούτρας (δεξιά) με τον Γενικό Γραμματέα της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Θεόδωρο Γουρνά (αριστερά).

 

 

 

• PIZZA YESS: Αγωνιστών Στρατοπέδου 106, Χαϊδάρι, delivery καθημερινά από τις 12.30 το πρωί έως τις 12.30 το βράδυ, σε ΧΑΪΔΑΡΙ, ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΑΙΓΑΛΕΩ (έως και στις «παρυφές» Περιστερίου και Κορυδαλλού / Σχιστό). ΤΗΛ.: 210 5812624, FB: YessPizza & online παραγγελίες: www.yess-pizza.gr

 

 

 

YESSNEW