ΚΑΡΤΕΣ 2019-2020 ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗ

EISAPE

 

 

 

Τέθηκαν προς διάθεση οι κάρτες διαρκείας της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα για την σεζόν 2019-2020, όπου ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας θα λάβει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ ΕΠΣΑ. Μία νέα χρονιά με όνειρα, με φιλοδοξίες, με απαιτήσεις και όπως πάντα ψηλά τον πήχη των προσδοκιών.

Σε αυτή τη νέα χρονιά, παράλληλα με τις νέες κάρτες που κυκλοφόρησαν συνεχίζεται και η σχέση – αγάπη διαρκείας του συλλόγου με τον γνωστό ανά την επικράτεια επιχειρηματία κ. Γιάννη Κυριακούλη, η εταιρεία του οποίου (ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ ΕΙΔΗ ΥΓΙΕΙΝΗΣ – ΠΛΑΚΑΚΙΑ) θα είναι για 3η σερί σεζόν ο μεγάλος χορηγός της ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ. Μάλιστα η εν λόγω εταιρεία προβάλλεται και στην πίσω όψη των νέων εισιτηρίων διαρκείας (Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο Πρόεδρος της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα κ. Γρηγόρης Μαγαλιός και δεξιά ο κ. Γιάννης Κυριακούλης).

Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ενημερώνει τους κατόχους διαρκείας πως μπορούν να παραλάβουν την κάρτα τους για τη νέα σεζόν από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ομάδας. Σαφώς, τα εισιτήρια διαρκείας είναι διαθέσιμα και για νέους κατόχους. Τιμή: 30 ευρώ.

 

Για περαιτέρω πληροφορίες: Πάνος Καρατζάς, τηλ.: 6972780003

KIRIA