ΡΕΒΑΝΣ ΑΠΟ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

 

 

 

Την Καισαριανή επισκέπτεται, σήμερα Κυριακή, μετά από 40 μέρες και πάλι ο ΑΟ Χαϊδαρίου, ο οποίος αυτή την φορά για το πρωτάθλημα, αντιμετωπίζει τον πολύ δυνατό Μικρασιατικό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ Αθήνας. Η ιστορική ομάδα της πόλης μας, είχε παίξει και στις 30 Σεπτεμβρίου με τον Μικρασιατικό στην Καισαριανή, αλλά για την γ΄ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ, όπου… μάλλον έπεσε θύμα έκπληξης και παρότι προηγήθηκε με 0-1 (το γκολ ο Λέκκας) στο ημίχρονο, δέχθηκε δύο γκολ στην επανάληψη και τελικά ηττήθηκε με 2-1. Για την ιστορία σας παραθέτουμε και πως αγωνίστηκε εκείνη τη μέρα ο ΑΟΧ: Μίχος, Ρούσσα (63΄ Πολίτης), Δημητρακόπουλος (75΄ Νούλας), Κασάπης, Πανταζόπουλος, Μπατής, Χριστούλης, Μουρεζίνης, Σαλαπάτας, Κοτσολάκος (62΄ Καλαμπαλίκης), Λέκκας.
Η ομάδα της πόλης μας προέρχεται από νίκη επί του Ιάσονα με 2-1 την περασμένη αγωνιστική και θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα. Στις τάξεις του έμψυχου δυναμικού υπάρχει καλή ψυχολογία και όλοι στον σύλλογο πιστεύουν ότι η ομάδα μπορεί να αποσπάσει το θετικό αποτέλεσμα στην Καισαριανή, παίρνοντας μια άτυπη ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο κύπελλο.
Όσο αφορά το καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο προπονητής της ομάδας κ. Νίκος Κανελλόπουλος δεν θα έχει στην διάθεση του, τον Δημητρακόπουλο που υποβάλλεται σε θεραπεία έπειτα από την θλάση στον δικέφαλο που έχει υποστεί, τον Πανόπουλο που γυμνάζεται ακόμη μόνος του, τον Παναγιωτακόπουλο που απουσιάζει για επαγγελματικούς λόγους, ενώ ο Νικολάου που προέρχεται από ίωση προπονήθηκε μόνο την Παρασκευή και μάλλον δεν υπολογίζεται. Επίσης ο τερματοφύλακας Μίχος, που είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Ιάσονα, ένιωθε ενοχλήσεις και στην προπόνηση της Παρασκευής και μάλλον δεν θα ξεκινήσει. Τέλος ο Αρβανίτης ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα και σιγά, σιγά μπαίνει στον κανονικό ρυθμό και στα διπλά, προκειμένου να είναι έτοιμος προς τα τέλη του μήνα.
Ο Κανελλόπουλος δούλεψε πολύ με τους παίκτες στην προπόνηση της Παρασκευής στα τελειώματα των φάσεων και όλοι περιμένουν ότι η ομάδα επιτέλους θα γίνει πιο παραγωγική στο επιθετικό κομμάτι, καθώς η ανάπτυξη και τα επιμέρους στοιχεία δεν της λείπουν. Αυτό φάνηκε και στον αγώνα με τον Ιάσονα, όπου μπορεί η συνάντηση να τελείωσε 2-1 υπέρ του ΑΟΧ, αλλά σίγουρα το σκορ έπρεπε να είχε άλλες διαστάσεις, αν η ομάδα ήταν πιο αποτελεσματική στις τελικές,
Τέλος στην προπόνηση της Παρασκευής ήταν και ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος κ. Σπύρος Λάμπρου, ο οποίος μίλησε στους παίκτες μετά το πέρας της προπόνησης, τονίζοντας τους ότι μπορούν να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα στην Καισαριανή, καθώς ο ΑΟΧ παραμένει από τις πιο ισχυρές αγωνιστικά ομάδες της κατηγορίας.