ΕΧΑΣΕ ΣΤΗΝ ΡΟΥΛΕΤΑ Ο ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ…

 

XARAL18 team

 

 

Χορταστικό ήταν το θέαμα στο σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο του Ελληνικού μεταξύ των Σουρμένων και του ΑΟ Χαϊδαρίου για την 3η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ. Πέντε γκολ, φάσεις, πάνω – κάτω η μπάλα, ανατροπές σκορ, αλλά η ομάδα της πόλης μας, αν και στάθηκε περίφημα, ηττήθηκε με 3-2 και έμεινε μακριά από τις νίκες για 3η σερί αγωνιστική. Αδικείται ο ΑΟΧ από το τελικό αποτέλεσμα, που στην χειρότερη έπρεπε να είχε φύγει με τον βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο. Σε γενικές γραμμές οι παίκτες του Γιώργου Κιούρκου είχαν πολύ καλή εικόνα, αλλά φαίνεται ότι στην τελική προσπάθεια χρειάζεται ή, δουλειά ακόμη, ή, περαιτέρω τύχη (… για να πάμε ασορτί και με τον τίτλο του άρθρου περί ρουλέτας)!
Και ενώ στο α΄ ημίχρονο το Χαϊδάρι μπήκε δυνατά και έχασε κλασσικές ευκαιρίες για να μπει μπροστά στο σκορ, τελικά βρέθηκε να χάνει με γκολ στο 43΄ (1-0 / Μπουγιούκος). Στην επανάληψη ο ΑΟΧ, παρά το εις βάρος του σκορ, μπήκε εξίσου ορεξάτα και δυνατά, και στο 55΄ ο Καλαμπαλίκης (φώτο αριστερά) με ωραίο περίτεχνο σουτ πέτυχε το1-1, έπειτα από ενέργεια του Δράμι. Η εξέλιξη αυτή άνοιξε το παιχνίδι και για τις δύο ομάδες με φάσεις εκατέρωθεν, και στο 63΄ ο ΑΟΧ, που είχε πάρει τα πάνω του, πέτυχε την ανατροπή στο σκορ (1-2) με σουτ του ανεβασμένου Μουρεζίνη (μεσαία φώτο), μετά από ωραία κίνηση και μπαλιά του Καλαμπαλίκη. Η απάντηση από τους γηπεδούχους ήρθε αμέσως (2-2 / Φωστέρης) και συγκεκριμένα στο 64΄. Τελικά και ενώ το παιχνίδι πήρε φρενήρη ρυθμό, η… μπίλια κάθισε για τους γηπεδούχους στο 84΄, που σημείωσαν το τελικό 3-2 (Δημόγιαννης). Στο 88΄ αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Χαραλάμπους (δεξιά φώτο), έπειτα από μία φάση, που… άναψαν τα αίματα και προκλήθηκε ένταση. Ο επιθετικός του ΑΟΧ είναι η δεύτερη φορά που αποβάλλεται σε αγώνα πρωταθλήματος, καθώς κάτι τέτοιο συνέβη και στον εκτός έδρας αγώνα της πρεμιέρας με τον Φωστήρα Ηλιούπολης. Το γεγονός αυτό, δεν πέρασε απαρατήρητο, έχει δημιουργήσει έναν μικρό προβληματισμό και οι αρμόδιοι θα έχουν συνομιλία με τον παίκτη για το συγκεκριμένο θέμα.
ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Αθανασόπουλος, Γκοβίλας (79΄ Μελίου), Μαρινάκης (63΄ Θεοδώρου), Ακριτίδης, Θυμιανός, Μπουγιούκος, Φωστέρης (93΄ Φωτιάδης), Μανωλιάδης, Φέρτης (64΄ Κωνσταντίνου), Πρέκας, Δημογιάννης.
ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μπακόλας, Χαλικιάς, Κωνσταντίνου, Γιαννουλάκης, Τουλούπης, Μουρεζίνης, Καλαμπαλίκης, Τσουύκης, Χαραλάμπους, Κοτσολάκος (79΄ Σακελλαρίου), Δράμι (85΄ Κοπανάς).