Ο ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ… ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ

 

ΚΑΙ ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ 1-0!

 

SPIROP18

 

 

Λύτρωση στο 90΄ για τον ΑΟ Χαϊδαρίου, ο οποίος με γκολ του έμπειρου Σπυρόπουλου (φώτο), έφτασε δίκαια στη νίκη με 1-0 επί της Διάνας Ηλιούπολης σε εντός έδρας αγώνα για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ Αθήνας.
Το Χαϊδάρι έχει πολλά παράπονα από τον διαιτητή Ευαγγέλου και συγκεκριμένα για τον μη καταλογισμό δύο πέναλτι. Η πρώτη περίπτωση αφορά φάση σε ανατροπή του Ρούπι στο 79΄ και η δεύτερη είναι στην φάση του γκολ στο 90΄, πριν η μπάλα φτάσει στα πόδια του Σπυρόπουλου που σκόραρε, ο Γιαννουλάκης έχει πέσει στο έδαφος και αυτός με ανατροπή.
Ο αγώνας είναι ένας επιθετικός μονόλογος για την ομάδα της πόλης μας, που στο α΄ ημίχρονο έχει χάσει σπουδαίες ευκαιρίες με τους Περλέσι, Δράμι και Σπυρόπουλο, ενώ η αγωνιστική κυριαρχία του ΑΟΧ συνεχίστηκε και στην επανάληψη, όπου τελικά χρειάστηκε η περιπετειώδης φάση του 90΄, όπου ξεκίνησε από την κάθετη επέλαση του Γιαννουλάκη, που μπήκε στην μεγάλη περιοχή της Διάνας, έγινε η ανατροπή του, αλλά η μπάλα μέσα στην σύγχυση έφτασε στον Σπυρόπουλο, που πέτυχε το τελικό 1-0, γκολ που πανηγυρίστηκε έξαλλα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου.
Έπειτα από 9 αγωνιστικές η ομάδα του Γιώργου Κιούρκου έχει συγκομιδή 12 βαθμών με 3 νίκες, 3 ισοπαλίες, 3 ήττες και τέρματα 14-11.
Την επόμενη αγωνιστική (10η) ο ΑΟΧ παίζει δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με τα Πετράλωνα.
ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μίχος, Χαλικιάς, Κωνσταντίνου, Γιαννουλάκης, Γκουντελίτσας, Καμπεράϊ (80΄ Τουλούπης), Χριστούλης, Δράμι (65΄ Σκαραμάγκος), Περλέσι (55΄ Ρούπι), Κοτσολάκος (λ.τ. 25΄ Μουρεζίνης), Σπυρόπουλος.